Czy 04 Luty jest dniem wolnym?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
digilante

Czy 04 Luty jest dniem wolnym?

Post autor: digilante »

Wedlug http://www.luxembourg.co.uk/hols2008.html i Wikipedia tak, wedlog szefa nie <shock>

Czy ktos zna URL do oficialnej strony panstwowej z lista dni wolnych?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Ja sprawdzam dni wolne na tej stronie:
http://www.gouvernement.lu/tout_savoir/ ... eries.html
Awatar użytkownika
digilante

W takim razie co dokladnie znaczy "Les jours fériés d'usage"... pod dyskrecja szefa?

Bah, that sucks. Juz sie napalilem ze bede mial dzien wolny... ale cos czuje nadchodzaca grype na czwartego lutego...
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Nie Digi, 4 luty nie jest dniem wolnym. Ale nie martw się, ja jestem w gorszej sytuacji, gdyż prawdopodobnie będę pracowac też 23 czerwca, kiedy chyba cały Lux ma wolne <beczy> .
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante pisze:W takim razie co dokladnie znaczy "Les jours fériés d'usage"... pod dyskrecja szefa?
Dokladnie tak - jak szef ma wole, to moze zrobic w firmie wolny dzien....wynika z tej oficjalnej strony, ze sa takie "az" 2 dni w roku...
Awatar użytkownika
digilante

No... szef sknera i koniec ;)
misio

Post autor: misio »

mary_81 pisze:Nie Digi, 4 luty nie jest dniem wolnym. Ale nie martw się, ja jestem w gorszej sytuacji, gdyż prawdopodobnie będę pracowac też 23 czerwca, kiedy chyba cały Lux ma wolne <beczy> .
Nie caly.
ODPOWIEDZ