Proszę o kontakt jeśli ktoś wybiera się autem w kierunku Polski (dowolne miejsce w kraju byle przez granicę ) między świętami a Nowym Rokiem, tudzież tuż po Nowym Roku.
Oczywiście partycypacja w kosztach plus możliwość zmiany za kierownicą
Musisz poszukać bo już kilka osób pisało na ten temat na forum...!!!
Oto kilka ogłoszeń nie wiem czy aktualne....
Subarek
witam,
JAK? - szybko, tanio i bezpiecznie!
KTÓRĘDY? -lux-swiecko-poznan-lodz/wawa i na odwrot.
KIEDY - 21/22.12 wyjazd, powrot 28/29.12
wolne 2/3 miejsca
-------------------------------------------------------------
Unionista
Jade 22 grudnia do Polski, przez Poznan i z checia zabiore 3 osoby. Jesli ktos bedzie zainteresowany to prosze o kontakt.
Jade na Święta Bożego Narodzenia do polski przez Kołbaskowo do Słupska.
Mam wolne jedno miejsce,wyjazd z datą do uzgodnienia ale czym blizej świąt tym lepiej.
Nr GG 3252072
Najlepiej by ten ktoś chciał prowadzić na zmiane auto ale nie musowo. [/b]
itp...
i takie z wczoraj...
Hej!
Jade do Poznania w piatek 21 grudnia po pracy tj ok 18-22 (szczegoly do dogadania). Mam wolne 3 miejsca (bo wygodna zona leci z malenstwem juz 4 grudnia ;-) ).
Start w Trier np na dworcu.
Kareta: SEAT Altea XL. Da sie jechac.
Jacys chetni?
tel: 00 49 163 90 83 615
Pozdrawiam!
Kra
PS Kierowca zastrzega sobie DJ-owanie! ;-)
------------------------------------------------------------------------
Dużo tego jest , trzeba tylko poszperać i w Wyszukiwarce wpisać: Święta, transport, Polska i już <!>
PZDR i mam nadzieje ze znajdziesz transport:)
Ogłoszenia "transportowe" staramy się zawsze przyklejać u góry forum Ogłoszenia drobne i dbać o to, by zdezaktualizowane "spadały" w główny nurt forum. Tak więc z pewnością wystarczy przejrzeć listę postów "na kreską" w forum Ogłoszenia drobne by zorientować się kto, kogo, gdzie i za ile w danym momencie może i chce podwieźć. Jest ich w tej chwili wyjątkowo dużo, co nas bardzo cieszy, bo oznacza to, że nasi Czytelnicy potrafią się wspaniale organizować i nie mają oporów w oferowaniu sobie wzajemnie pomocy (co jest niestety coraz rzadziej występującą cnotą w dzisiejszych czasach <bezradny> )
madi82 pisze:Musisz poszukać bo już kilka osób pisało na ten temat na forum...!!!
Oto kilka ogłoszeń nie wiem czy aktualne....
MADI82 prosze zwroc uwage na daty.... ja nie jade na swieta do Polski, ja chce jechac miedzy swietami a nowym rokiem do kraju lub zaraz po nowym roku... Wiec szkoda twojej pracy
LuxTeam pisze:Ogłoszenia "transportowe" staramy się zawsze przyklejać u góry forum
Tak sie sklada, ze jak dodaje post to nigdzie nie widze guzika "przyklej" ogloszenie...
dslonce pisze:LuxTeam napisał/a:
Ogłoszenia "transportowe" staramy się zawsze przyklejać u góry forum
Tak sie sklada, ze jak dodaje post to nigdzie nie widze guzika "przyklej" ogloszenie...
Pisząc "przykleja-my" mieliśmy na myśli "my" a nie "wy". Umieszczanie ogloszeń w nagłówku forum jest niestety wyłącznie przywilejem moderatora. W praktyce ten przywilej to kolejny obowiązek, który narzuciliśmy sobie sami i dzielnie z uśmiechem na twarzy staramy sie spełniać ku chwale forum
Spoko Spoko, to nie była praca tylko 5 sekund poszukiwań wiec ok:)
Faktycznie nie zwróciłam uwagi może dlatego ze ja bym napisała : ze szukam transportu po Świętach ale przed Sylwestrem, cos w tym stylu, zreszta nie ważne mam nadzieje ze kogoś znajdziesz:)