wynajmę samochód na przejazd z Lux do Polski, za friko !!!!

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
panda

wynajmę samochód na przejazd z Lux do Polski, za friko !!!!

Post autor: panda »

Uwaga, uwaga !! <aniolek> .... tego chyba jeszcze na forum polska.lu nie było <boisie>

mogę wynająć forumowiczowi samochód osobowy, sportowy, dobry stan, niezłej japońskiej klasy, autko Mazda 323 na przejazd w jdną stronę z Lux do Polski,.... GRATIS !!!!!!!!!!! poprostu piszesz kiedy autko potrzebujesz (oferta ważna do 7 września), auto zostanie Ci podstawione pod dom kiedy chcesz <okok> , pakujesz czym tam masz do zapakowania, i pomykasz do kraju gdziekolwiek potrzebujesz. Byłoby doskonale, gdyby autko trafiło do Łodzi, ale inny cel odstawienia tez wchodzi w grę. Co do benzyny to mógłby być Twój jedyny koszt (szczegóły do uzgodnienia).

Uwagi:
Auto wynajmę w jedną stronę (ktos na nie czeka w Polsce), a więc powrót musiałbyś/musiałabys zorganizowac sobie inaczej <bezradny>
Oferta specjalna i przeznaczona tylko dla forumowiczów POLSKA.LU <tak>
Borys

Post autor: Borys »

Czesc Panda

Wiec sprawa ma sie tak :

Jesli nikt sie napatoczy coby pokryl koszt paliwa to my ( ja wraz z malzonka) oferujemy przewiezienie auta na koszt wlasciciela do Polski do Szczecina i jednoczesnie organizujemy darmowy transport dla odbiorcy z Lodzi do Szczecina. Juz tlumacze jak to wyglada : My potrzebujemy dostac sie do Szczecina a tam jest nasz woz ktorym chcemy wrocic do LU. W sam raz zadanie do wykonania na weekend. Malo tego : Zeby bardziej to pasowalo pod Twoja oferte to w piatki w nocy z Lodzi wyjezdza moj tesc do Szczecina wiec transport do Szcz bylby gratis dla osoby czekajacej na auto. Wtedy juz tylko powrot do Lodzi i rebus jest rozwiazany. Niestety najwczesniej moglibysmy wyjechac w piatek 7go wrzesnia wieczorem wiec samochod bylby na rano w Szczecinie, w tym mniej wiecej samym czasie jak i kierowca na trase Szczecin-Lodz.

Jakby co to moj telefon : 691 749 429
Ura Bura Szef Podwóra
Borys

Post autor: Borys »

Oferta nieaktualna.
Mozna sciagnac.

Samochod Pandy jest juz u mnie i w czwartek pomyka do Polski.
Ura Bura Szef Podwóra
Zablokowany