Elektryk, Montaż TV, dekarstwo, budowlane - szukam pracy

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
gert

Elektryk, Montaż TV, dekarstwo, budowlane - szukam pracy

Post autor: gert »

Technik Elektryk, j.angielski, prawo jazdy A,B, podstawowe uprawnienia elektryczne zdobyte w Polsce;

Poszukuje pracy. Moje doswiadczenie to:
-wykonywanie prac dekarskich( montaż dachówki, układanie papy termozgrzewalnej na połaci, montaż obróbek dekarskich -wczesniej wykonanych przez majstra);
-montaż usług telewizji kablowej(UPC),konfigurowanie odbiornikow TV,sprzetu komputerowego, wraz z niezbednym okablowaniem;
-wykonywanie instalacji elektrycznych w mieszkaniach, posiadalem uprawnienia do pomiarow, mam sprzety pomiarowe, niemniej protokol z pomiarow dla klienta wykonalem tylko raz;
-proste prace budowlane(latanie ubytkow w tynku, montaz puszek instalacyjnych, kucie w scianie, malowanie);
-pracowalem przy budowie domow z drewna w zabudowie lekkiej szkieletowej;
-jazda autami dostawczymi;
-zajmowalem sie praca dla agencji relkamowej, polegajacej na wymianie plakatow w gablotach i serwisie instalacji podswietlajacej( świetlowka 36W, pozniej LED)
-po godzinach restauruje stere motocykle

Posluguje sie j. angielskim w stopniu komunikatywnym. Posiadam auto kombi (diesel), przestrzen 200x100 x50cm(wys)

Prosze o kontakt: gert@o2.pl; tel +48501987134 - praca ktora obecnie wykonuje(wlasna dzialalnosc gospodarcza) uniemozliwia mi odbieranie polaczen w ciagu dnia. Prosze wczesniej o SMS, ew kontakt mailowy. Ew.mieszkanie: Walferdange/Lux.
ODPOWIEDZ