Manicure hybrydowy: komentarz

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
xtheo7

Manicure hybrydowy: komentarz

Post autor: xtheo7 »

Możliwość dojazdu do klientki

A co to za niepoprawny seksizm tutaj kolezanka uprawia ???
Ze niby ja albo koledzy Borys lub Digilante, juz do takiej uslugi prawa nie mamy, ze co ???
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Kupie Opony do roweru 20/R28/1
Najlepiej z felgami
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Szukam klauna na przyjęcie urodzinowe - wyłącznie niepoważne oferty
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
xtheo7

gabrjel pisze:Kupie Opony do roweru 20/R28/1
Najlepiej z felgami
Moge miec takie na zbyciu, ale musisz podac ksztalt felg: okragle, szesciokatne czy kwadratowe ?
gabrjel

xtheo7 pisze:
gabrjel pisze:Kupie Opony do roweru 20/R28/1
Najlepiej z felgami
Moge miec takie na zbyciu, ale musisz podac ksztalt felg: okragle, szesciokatne czy kwadratowe ?
Interesuja mnie tylko podluzne.
Najlepiej przystosowane do gasienic.

Aha no i przepraszam ze zasmiecam watek o klaunie.
MaWi

Post autor: MaWi »

wilqs72 pisze:Szukam klauna na przyjęcie urodzinowe - wyłącznie niepoważne oferty
A czy moze byc uzywany?

PS. Przepraszam, ze zasmiecam watek o manicurze na hybrydowych oponach z felgami
marcin

Post autor: marcin »

uprzejmie donosze, ze niejaki xtheo, nalezacy do klanu luksemburskich pol-nocnikow, przedarl sie przez sciane ogniowa polska.lu i zaczal publikowac posty w odpowiedzi na ogloszenia, co jest surowo zabronione i grozi kara bana-na pol roku ...

zalecam baczna obserwacje niniejszego osobnika, zwlaszcza, ze zaczal sie interesowac manikjurem hybrydowym, co akurat moze byc uzasadnione gdyz jednoczenie prowadzi nielegalny handel kwadratowymi felgami.
Awatar użytkownika
xtheo7

marcin pisze:uprzejmie donosze, ze niejaki xtheo, nalezacy do klanu luksemburskich pol-nocnikow, przedarl sie przez sciane ogniowa polska.lu i zaczal publikowac posty w odpowiedzi na ogloszenia, co jest surowo zabronione i grozi kara bana-na pol roku ...

zalecam baczna obserwacje niniejszego osobnika, zwlaszcza, ze zaczal sie interesowac manikjurem hybrydowym, co akurat moze byc uzasadnione gdyz jednoczenie prowadzi nielegalny handel kwadratowymi felgami.
Ze jestes ze Slaska, to wcale ale wcale nie oznacza, ze jestes genetycznym volksdeutchem, szmalcownikiem lub donosicielem.....

Powyzsza wypowiedz mojego (bylego) kolegi pokazuje, jak sredni (nawet bardzo sredni!) Polak docenia sukcesy, dynamicznych, rodzimych przedsiebiorcow. Sam bys na pomysl biznesu z kwadratowymi felgami nie wpladl, co to to nie, ale jak komus z tego wyjdzie biznes, to go publicznie, acz anonimowo szkalujesz i wyslylasz donosy do instytucji!

A jak mnie Ojciec Dyrektor zbanuje, to gdzie ja bede trul i wylewal ektoplazme mojej fantazji ???
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

A gdzie moglbym te felgi wywazyc? Czy volksdojcze wywazaja szecsiokatne kola? No i jak tym dojechac na daleka polnoc?
gabrjel

jespere pisze:A gdzie moglbym te felgi wywazyc? Czy volksdojcze wywazaja szecsiokatne kola? No i jak tym dojechac na daleka polnoc?
Ja się nie znam ,;ale;,*
Szescioburtowych felg do hybrydy chyba się nie wyważa, ale mogę się mylić.

*nie moglem się zdecydować
marcin

Post autor: marcin »

Ze jestes ze Slaska, to wcale ale wcale nie oznacza, ze jestes genetycznym volksdeutchem, szmalcownikiem lub donosicielem.....
donosicielstwo "obywatelskie" jest wpisane kolego nie w pochodzenie, lecz w pokolenie. Ja mam wpisane w zyciorys pokolenie "kryzysowe", ktore bana-ny ogladalo wylacznie w TV, podczas gdy Twoje pokolenie zwane "bananowa mlodzieza", objadalo sie bana-nami. Co wiecej, bana-ny te, to byl dar narodu kubanskiego dla polskiej klasy robotniczej, za ktory trzeba bylo zaplacic biorac gierkowskie pozyczki w twardych walutach, ktore zamieniane byly na ruble transferowe, a ktore nigdy nie trafialy na kubanskie konta. W konsekwencji narod polski wysylal dar dla proletariuszy kubanskich w postaci ... slaskiego wegla. Pozyczki zas nigdy nie splacone zostaly laskawie umorzone przez klub paryski.... Tak tak kolego, objadales sie naszym slaskim czarnym zlotem, za pieniadze zachodnich mocarstw, ktore szly na budowe prominenckich willi. I jak tu nie byc donosicielem ?

O wplywie bana-na na sukcesy nie trzeba wiele mowic, wystarczy wspomniec, ze w polaczeniu z bulka z maslem (lub bez) daje efekt wyskokowy, o czym przekonal nas nasz maly rodak z Wisly. Tu bym szukal pochodzenia Twojej ektoplazmy tworczej ;)

Ojcowi Dyrektorowi za wykroczenie ktorego sie dopusciles zalecam bana(na) w zawieszeniu.

Zyczliwy
misio

Post autor: misio »

xtheo7 pisze:
marcin pisze:uprzejmie donosze, ze niejaki xtheo, nalezacy do klanu luksemburskich pol-nocnikow, przedarl sie przez sciane ogniowa polska.lu i zaczal publikowac posty w odpowiedzi na ogloszenia, co jest surowo zabronione i grozi kara bana-na pol roku ...

Powyzsza wypowiedz mojego (bylego) kolegi pokazuje, jak sredni (nawet bardzo sredni!) Polak docenia sukcesy, dynamicznych, rodzimych przedsiebiorcow. Sam bys na pomysl biznesu z kwadratowymi felgami nie wpladl, co to to nie, ale jak komus z tego wyjdzie biznes, to go publicznie, acz anonimowo szkalujesz i wyslylasz donosy do instytucji!

A jak mnie Ojciec Dyrektor zbanuje, to gdzie ja bede trul i wylewal ektoplazme mojej fantazji ???
To ze jesteś ze śląska oznacza zd jesteś ukryta opcja niemiecka. I tyle.
Awatar użytkownika
xtheo7

marcin pisze:
donosicielstwo "obywatelskie" jest wpisane kolego nie w pochodzenie, lecz w pokolenie. Ja mam wpisane w zyciorys pokolenie "kryzysowe", ktore bana-ny ogladalo wylacznie w TV, podczas gdy Twoje pokolenie zwane "bananowa mlodzieza", objadalo sie bana-nami. Co wiecej, bana-ny te, to byl dar narodu kubanskiego dla polskiej klasy robotniczej, za ktory trzeba bylo zaplacic biorac gierkowskie pozyczki w twardych walutach, ktore zamieniane byly na ruble transferowe, a ktore nigdy nie trafialy na kubanskie konta. W konsekwencji narod polski wysylal dar dla proletariuszy kubanskich w postaci ... slaskiego wegla. Pozyczki zas nigdy nie splacone zostaly laskawie umorzone przez klub paryski.... Tak tak kolego, objadales sie naszym slaskim czarnym zlotem, za pieniadze zachodnich mocarstw, ktore szly na budowe prominenckich willi. I jak tu nie byc donosicielem ?

O wplywie bana-na na sukcesy nie trzeba wiele mowic, wystarczy wspomniec, ze w polaczeniu z bulka z maslem (lub bez) daje efekt wyskokowy, o czym przekonal nas nasz maly rodak z Wisly. Tu bym szukal pochodzenia Twojej ektoplazmy tworczej ;)

Ojcowi Dyrektorowi za wykroczenie ktorego sie dopusciles zalecam bana(na) w zawieszeniu.

Zyczliwy
Mozesz kolego powtorzyc, bo nic a nic nie zrozumialem z logiki (if any) twojego dictum, procz moze tego, ze na Slasku byly kiedys jakies kopalnie bananow ??

Mam tez pytanie bardziej techniczne do jakiegos sztygara fedrujacego: czy odstrzalu nowego pokladu dokonuje sie za pomoca materialow wybuchowych, czy tez walac w skale / wegiel z tak zwanej "glowki" ? Bo jesli to drugie, to powoli moglbym zrozumiec meandry logiki judasza i donosiciela o pseudonimie Marcin.
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

A ja jem banana i się śmieję :)
lalala banany dwa…
To, że Xtheo jest stuknięty to wszyscy tu wiemy ale Ty Marcinie jak widzę dałeś z siebie wszytko:)
A może nie wszystko ?
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Tak sobie dzis rano pomyslalam, ze slowo "stukniety" to niezbyt ladnie z mojej strony - nawet jezeli pisane zartem, wiec cofam i zastepuje slowem "szalony".
ODPOWIEDZ