Oddam dwa garnitury w modnym kroju oraz w dobrym stanie.
1. Pierre Cardin - zestaw zawiera marynarke, kamizelke oraz spodnie - kroj i material klasyczny - kolor ciemno szary wpadajacy w czern.
Dostalem go kiedys dawno temu od znajomych za darmo, bylem w sumie wtedy bez kasy i napewno nie bylo by mnie stac na taki gajer wiec bylo jak znalazl na start kiedy trzeba bylo wyjsc do ludzi jako tako ubranym, najchetniej oddalbym go na tych samych zasadach co sam go otrzymalem, komus kto moze nie ma kasy ( nie wiem czy sa tacy w Luksemburgu ? ) a akurat potrzebuje gajera.
2. Sunset Suits - zestaw to marynarka oraz spodnie - kroj klasyczny a material to sztruks - kolor bialy wpadajacy w bezowy.
Ten gajerek niestety nie ma juz az tak urzekajacej historii jak powyzszy, po prostu kupilem go w salonie firmowym SS w Warszawie.
No i teraz chyba najwazniejsze : ROZMIARY
Bo ja wlasnie glownie z tego powodu sie ich pozbywam, ja mam w tej chwili 188 cm wzrostu a obwod w pasie to 105 cm. Niestety nie wiem ile mialem w pasie jak te gajery na mnie pasowaly ale bylo to dobre 30 kg temu <oops>
Zmierzylem szerokosc w pasie spodni obydwoch garniturow i jest to 43 cm czyli podejrzewam ze bedzie dobry dla ludzi co maja obwod w pasie miedzy 80 a 86 cm.
POWYZSZE GARNITURY SA RACZEJ NA SZCZYPIORA ( chudy i wysoki ) A NIE NA TEGIEGO MEZCZYZNE !!!
Kontakt ze mna poprzez PRIV
Oddam 2 garnitury
Oddam 2 garnitury
Ura Bura Szef Podwóra