Wlasnie dzwonilam do okulisty, zeby sie umowic na wizyte kontrolna. Moj ulubiony okulista ma wszystkie terminy zajete az do... PAZDZIERNIKA.
Inny okulista 'wcisnal' mnie na poczatek LIPCA.
Jesli ktos planuje skontrolowac wzrok, proponuje myslec o tym z oooogromnym wyprzedzeniem.
Pozdrawiam
Okulista - dluugie czekanie
Kiedyś szybsze (bardzo) u augenartztow w DE bywają tez francuskojęzyczni a nawet na tablicach widzialem polsko brzmiące nazwiska
A jeśli w Luksie na ekspresowe przyjęcie najlepiej wybić sobie oko no to będą możliwości na dosyć szybki termin
A jeśli w Luksie na ekspresowe przyjęcie najlepiej wybić sobie oko no to będą możliwości na dosyć szybki termin

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
Re: Okulista - dluugie czekanie
Uslyszalam dokladnie te sama odpowiedz, kiedy dzwonilam do mojego okulisty tydzien temu. Czyzbys tez chodzila do Ch. Weylanda? <mrgreen> Kiedys czekalo sie (u niego przynajmniej) 3 miesiace, teraz 6...hmmmmm... Na (nie)szczescie oko mnie boli, wiec udalo sie zalapac na ten piatek na 'urgence'Agata pisze:Wlasnie dzwonilam do okulisty, zeby sie umowic na wizyte kontrolna. Moj ulubiony okulista ma wszystkie terminy zajete az do... PAZDZIERNIKA