Wypady do Luxa (od15-19 lat)

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Darek.W

Wypady do Luxa (od15-19 lat)

Post autor: Darek.W »

Hejka ,
w każdą sobotę ,wybieram sie ja(16) i koleżka(15) do Luxa pochodzic po sklepach,napic sie w auchanie polskiego piwka etc . Szukamy mlodych Ludzi pelnych Energi,z poczuciem humoru i chenci spendzenia milo czasu.Jesli masz ochote poznac nowych znajomych w tym malutkim Kraju ;D to pisz ...propozycie jakis ciekawych zajec (Sport;Fajne miejsca zeby na przyklad :wyluzowac) sa milo widziane ;D

Siemka
Jeśli mam na coś ochotę, resztę odkładam na potem To staje się priorytetem, a milczenie, które złotem Przestaje być kłopotem, bowiem wiem, że galopem Można znaleźć się między kowadłem a młotem.
misio

Post autor: misio »

Heh, dobre. Trzeba zrobic podstrone dla dzieci.

A swoja droga, kolezka nie za maly na napoje wyskokowe?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

misio pisze:kolezka nie za maly na napoje wyskokowe?
Heh...to nie wiesz, ze w Lux sprzedaje sie oficjalnie alkohol dzieciom od 16 roku zycia?... <shock>
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

misio pisze: Trzeba zrobic podstrone dla dzieci.
Tak tez myślę bo nastolatki maja inne tematy zainteresowań niż starzy ;) a przypominam sobie kilka wpisów młodzików w podobnym celu tylko ze w innych rubrykach....
no i nie wiem czy się odnaleźli ;a wszyscy nie uczęszczają do szkoły europejskiej aby się spotykać w realu ...
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
MaWi

Post autor: MaWi »

stary pisze:aby się spotykać w realu
chyba raczej w auchanie? <mrgreen>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

MaWi pisze:chyba raczej w auchanie?
<rotfl> <brawo>

...no niestety... ;)
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

coś mi się wydaje, że średnia wieku osób udzielających się w tym wątku jest równa sumie lat osób zainteresowanych :/
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Darek.W

Post autor: Darek.W »

Jesli sie pije takie zeczy z umiarem , to sobie chyba mozna raz na tydzien zaszalec i kupic 1 Tyskie .Ze szkoly europejskiej nikogo niestety nieznam to sie nie moge z nikim w Auchanie skodkac hehe ^^, ale musze powiedziec ze nie jezdzimy tam co tydzien awiec alkohol to tez raczej zadkosc ^^ Bo jesli Piwo to tylko polskie ;P
Jeśli mam na coś ochotę, resztę odkładam na potem To staje się priorytetem, a milczenie, które złotem Przestaje być kłopotem, bowiem wiem, że galopem Można znaleźć się między kowadłem a młotem.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Rozsądny ten Darek chce się czegoś napić ale tylko POLSKIEGO .
A ponieważ ani staropolanki ani rodem z polski soków nie uświadczymy to zostaje z polskich płynów tylko wódka albo piwo co lepiej wypić ? póki nie cały pak

Mala rada na początku wizyty schowajcie jedno pyfko do chłodziarki Żywca lub innej i zabierzcie tylko zimnego Lecha,Żywca,tyska do kasy
a propos coś wybór kiedyś był szerszy i ceny niższe szczególnie Żywca czyżby za mały był popyt na ten towar bo często polki na polskie piwo wyglądają jak w PRL w latach 80tych <hm>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
ODPOWIEDZ