naprawa kolka w wozku

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
kozula

naprawa kolka w wozku

Post autor: kozula »

drodzy Forumowicze,
czy ktos orientuje sie czy mozna w Lux lub w poblizu naprawic, tudziez wymienic kolko w wozku dzieciecym?
Awatar użytkownika
wilqs72

Re: naprawa kolka w wozku

Post autor: wilqs72 »

kozula pisze:drodzy Forumowicze,
czy ktos orientuje sie czy mozna w Lux lub w poblizu naprawic, tudziez wymienic kolko w wozku dzieciecym?
a co się stało z kółkiem? ja ostatnio naprawiałem u siebie w garażu, ale to była po prostu przebita dętka :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
kozula

eksplodowalo pod wplywem uderzenia, i dziura jest owszem, ale wieeelka <beczy> wiec raczej nie da sie naprawic
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

kozula pisze:eksplodowalo pod wplywem uderzenia, i dziura jest owszem, ale wieeelka <beczy> wiec raczej nie da sie naprawic
to w takim razie pozostaje kupno nowej opony, dętki lub całego kółka - też to przerabiałem - wymiana, jak w poprzednim przypadku, we własnym garażu :) ja szukałem na eBay-u i niemieckich sklepach internetowych, kupno kompletnego kółka okazało się niewiele droższe (a może nawet tańsze, nie pamiętam) niż dętki i opony - nie wiem jaki masz wózek, w moim przypadku to był jakiś Quinny
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
kozula

dzieki Wilqusiu 72, jestes kochany! <aniolek>
fram

Post autor: fram »

My jakis czas temu kupilimy calkiem niedrogo kolka wraz z hamulcem (do Quinny) w BabyOne pod Trierem
ODPOWIEDZ