kredyt
kredyt
chce wziac maly kredyt - 4,5-5 tys. EUr na uzywane auto (czesc sam doplacam)
mam kontrakt na czas okreslony.
ktos z Was zna instytucje finansowa, ktora nie patrzy przez pryzmat kontraktu?
w moich poszukiwaniach kredytu,na razie zatrzymuje sie na tym punkcie.
jesli ktos ma jakiekolwiek info, to bede bardzo wdzieczny za pomoc.
pozdr
s.
pozdr
s.
Re: kredyt
A byłeś w Fortisie? W Bereldange jest taki fajny oddział, można się z nimi dogadać i idą na rękę.mslawomir pisze:chce wziac maly kredyt - 4,5-5 tys. EUr na uzywane auto (czesc sam doplacam)
pozdr
s.
Nam dali większy kredyt, jak tylko jedno z nas wtedy pracowało i było na okresie próbnym.
Może spróbuj tam.
mil.ka
...a to prawdopodobnie dlatego, że nie oni ponoszą ryzyko kredytowe. Kredyty konsumpcyjne, w tym na auto, udzielane są de facto przez belgijską instytucję parabankową Alpha Credit - a oni mają najwyraźniej mniejsze wymagania co do wiarygodności kredytowej. Tym lepiej dla kredytobiorcy oczywiście...mary_81 pisze:Potwierdzam, Fortis podobno nie robi żadnych problemów.
Z własnego doświadczenia wiem, że właśnie tym gorzej W kwietniu na samochód nie byli skłonni dać - Alpha się nie zgodziła, a już w czerwcu na mieszkanie tak Tylko z tego względu, że hipoteczne robią sami.szymbi pisze:...a to prawdopodobnie dlatego, że nie oni ponoszą ryzyko kredytowe. Kredyty konsumpcyjne, w tym na auto, udzielane są de facto przez belgijską instytucję parabankową Alpha Credit - a oni mają najwyraźniej mniejsze wymagania co do wiarygodności kredytowej. Tym lepiej dla kredytobiorcy oczywiście...mary_81 pisze:Potwierdzam, Fortis podobno nie robi żadnych problemów.
Tylko, że może w przypadku pracowników unii/komisji może być inaczej...
dag