Witam,
Pewnie wiekszość rodziców mających pociechy w maternelle zapoznała się już z ofertą dodatkowych zajęć dla maluchów. Ponieważ wygląda na to, że odprowadzanie dzieci z/do trzeba zorganizować we własnym zakresie, przydałoby się ustanowić małe grupki wzajemnej pomocy i wsparcia, tj. zorganizować dyżury.
Osobiście jestem (dysponując w tym zakresie stosownymi umocowaniami), zainteresowany basenem we wtorek na 14.00 tudzież zajęciami z tańca i śpiewu latynoamerykańskiego. Jeżeli ktoś jest chętny podzieleniem się dyżurami przy tych lub innych zajęciach, to gorąco namawiam.
PS. Myślałem jeszcze o mozaice lub cieście solnym.
Rodzice z maternelle - unite!
- kajapapaja
my sie na pewno dopisujemy do basenu we wtorki na 14.00, może i te czwartkowe też - przemyślimy. O tej porze jest tez basen dla dzieci z ecole primaire (coś dla naszej Julki tym razem), więc zmiana godziny nie wchodzi w rachubę.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Potwierdzam, ze nasza Julka chcialaby chodzic na balet we wtorki o 14:30. Zapiszemy ja, ale czy sie jej spodoba i bedzie kontynuowala, to juz inna sprawa... Mam nadzieje, ze tak. Jesli jeszcze ktores dziecko byloby zainteresowane tymi samymi zajeciami, to szczegoly mozemy uzgodnic , np. w srode przed lub po zebraniu w szkole.