polski teatr w luksie WCIAZ PRZYJMUJE

Kupię, sprzedam, oddam...
nuka

polski teatr w luksie WCIAZ PRZYJMUJE

Post autor: nuka »

hej

juz dzialamy, ale wciaz czekamy na chetnych!

informacje pod adresem: teatr.luksopolski@gmail.com.

lub w godz. pracy: 4217 11391
nuka
IK

Post autor: IK »

Dodam, że mamy już salę spotkań - dotąd tułaliśmy się po prywatnych mieszkaniach - grupa jest entuzjastyczna, a atmosfera wspaniała :))

A może ktoś chciałby nas zasponsorować? Potrzebna będzie sala ze sceną, żeby przeprowadzić parę prób i zaprezentować się publiczności...
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

Jak nic nie znajdziecie w stolicy, to serdecznie zapraszam do Vianden. Mam sale, ktora mysle nadaje sie na proby, mozecie cwiczyc kiedy chcecie.
Pozdrawiam
h
nuka

Post autor: nuka »

dziekujemy Vianden...szkoda, ze tak daleko, bo ja w tzw. poniemieckiej sali kinowej we wroclawiu cale studia spedzilam.Jeden z aktorow juz nam wspominal o TWoim zaproszeniu, wiec na pewno przyjedziemy na tournee na polnoc kraju:)
nuka
malwa

Post autor: malwa »

jestem zainteresowana dzialalnoscia w teatrze, jednak na podany telefon nie moge sie dodzwonic, a z adresu mailowego luksopolski@gmail.com wracaja mi wiadomosci.
Jesli ktos moze podac mi telefon kontaktowy, badz udzielic informacji na temat spotkan i ich miejsca, bede bardzo wdzieczna.

pozdrawiam

malwa
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

pisz na teatr.luksopolski@gmail.com.
dziewczyna zajmujśca się tym teatrem była ostatnio w rozjazdach, czy chora, więc pewnie nie odbierała telefonu.
Danka
ODPOWIEDZ