Rozrywka w miescie Luxemburg
Rozrywka w miescie Luxemburg
Witam,
przyjezdziam do Luxa wkrotce. Ciekaw jestem jak wyglada kweste rozrywki w tym miescie? Czy jest gdzie pojsc zeby sie pobawic? Bylem w LU pare tygodni i z moich
obserwacji wynika, ze jest to bardzo skostniale miasto.
Jakie tam sa kobiety? Przystepne, czy patrzace na Polakow z gory?
Pozdrawiam
Wieslaw
przyjezdziam do Luxa wkrotce. Ciekaw jestem jak wyglada kweste rozrywki w tym miescie? Czy jest gdzie pojsc zeby sie pobawic? Bylem w LU pare tygodni i z moich
obserwacji wynika, ze jest to bardzo skostniale miasto.
Jakie tam sa kobiety? Przystepne, czy patrzace na Polakow z gory?
Pozdrawiam
Wieslaw
Janek
Ja tam w zasadzie wypowiadac sie nie powinienem, bo stary pryk jestem, ale generalnie zalezy od tego co masz na mysli piszac "sluchac muzyki". Jak wiadomo, bowiem, muzyka niejedno ma imie.Janek_W pisze:To znaczy posluchac muzyki, potanczyc. Nie chodzi mi o zwykle puby i nasiadowy przy piwie.
Zakladam (byc moze nieslusznie), ze nie chodzi ci o repertuar tutejszej filharmonii (skadinand niezwykle w tym sezonie bogaty)? Czy chodzic ci moze wiec o to, co mozna uslyszec w takich lokalach jak Den Atelier czy Kulturfabrik? Jesli i nie to, to moze zainteresuje cie muzyka serwowana w miejscach opisywanych w tym watku: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1783 ?
A jesli myslisz o klimatach jeszcze bardziej... powiedzmy hardcore'owych, to tez mam dla ciebie dobra wiadomosc – sadzac po coraz czestszych informacjach w prasie luksemburskiej o bijatykach pod dyskotekami, stale rosnacej liczbie wypadkow samochodowych powodowanych przez kierowcow pod wplywem alkoholu wracajacych w weekendowe noce do domu oraz po zatrwazajacym wzroscie problemu narkotykowego w dzielnicach "imprezowych", prognozuje, ze zlota era beztroskiej rozrywki w Luxie nadchodzi wielkimi krokami i jest juz tuz, tuz!