AQUAAEROBIC

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bisia

AQUAAEROBIC

Post autor: bisia »

Witam!

Mam pytanko. Czy ktos z Was sie orientuje,czy w LUX, na ktoryms z basenow organizowane sa zajecia z Aquaaerobicu dla doroslych?

Za wszelka pomoc z gory serdecznie dziekuje.

Pozdrawiam
Bisia
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Serwus,

Chyba cos takiego jest na nowym basenie w Mersch, nota bene, bardzo sympatycznym.

Sprawdz tutaj: http://www.krounebierg.lu/

pozdr.
xtheo7
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Witaj:)

"Coque" na Kirchbergu ma dosc bogata oferte zajec. Ja korzystalam z "gimnastique aquatique" i jestem zadowolona. Czekam az otworza basen po wakacjch. Oferuja tez "aqua - jogging", "aqua - gum" i "aqua - fit". Zajecia maja zarowno w godzinach ranno-przedpoludniowych, jak i wieczornych. Cena tez wydaje sie do przyjecia. Mozna wykupic abonament lub placic pojedynczo za kazde zajecia. Nie trzeba sie tez wczesniej zapisywac - w odroznieniu do "Pidala" w Walferdange. "Pidal" tez ma "gimnastique aquatique", ale trzeba wykupic z gory caly trymest i jest to nieco drozsza przyjemnosc:)

Pozdrawiam
katarzynka
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Ja tez polecam zajęcia na Coque, korzystałam z aqua-jogging i którejś z form gimnastyk wodnych (nie pamiętam dokładnie która to była, ale zajęcia odbywały się w podgrzewanym basenie - wchodziło się jak do wanny... :)) )
Awatar użytkownika
bisia

wielkie dzieki

Post autor: bisia »

witajcie

sliczne dzieki za wszystkie informacje. teraz przynajmniej wiem gdzie szukac. :)

pozdrawiam serdecznie i milego dnia

Bisia
ODPOWIEDZ