Przyjmujemy zgłoszenia kibiców siatkówki na finały ME w Lux.
- kajapapaja
Bynajmniej inicjatywa nie umarła śmiercią jakąkolwiek. Problem leży w indolencji agencji turystycznej Ecker, która dystrybuuje bilety. Od momentu opublikowania informacji o sprzedaży biletów do dnia dzisiejszego nie udało im się uruchomić systemu. Z kolei sprzedaż internetowa obłożona jest narzutem i opłatami pocztowymi.bamaza42 pisze:...no wlasnie - na czym stanelo?...czyzby inicjatywa umarla smiercia naturalna?...kajapapaja pisze:a właśnie - co z biletami?
Ale jest i wiadomość dobra - jak się właśnie dowiedziałem bilety sprzedawane są także bezpośrednio w centrum sportowym Coque. A zatem właśnie tam udam się jutro, aby zakupić bilety dla całej grupy, która dotąd się zgłosiła.
A oto aktualna lista chętnych na bilety:
1. Kajapapaja +3
2. Bamaza +1
3. Zbyszek +1
4. Trian +1
5. Malz joasit
6. Reniata +1
7. szymbi +1
Większość jest zainteresowana tylko biletami na niedzielę. Jest też chętna grupa na sobotnie półfinały (na razie tylko Trian z synem i mąż Joasit plus może ja) i dla tych osób zakupię bilet dwudniowy po 45 euro (zniżka 10%). Proszę o zgłoszenia osób, które też chciałyby taki bilet dwudniowy a dotychczas tego nie wyraziły.
I jeszcze kwestia finansowa. Jeden bilet kosztuje 25 euro. Powyższe zgłoszenia traktuję jako zobowiązujące i proszę o możliwie sprawne odbieranie biletów i oddawanie wyłożonej przeze mnie opłaty.
1. Kajapapaja +3
2. Bamaza +1
3. Zbyszek +1
4. Trian +1
5. Malz joasit
6. Reniata +1
7. szymbi +1
Większość jest zainteresowana tylko biletami na niedzielę. Jest też chętna grupa na sobotnie półfinały (na razie tylko Trian z synem i mąż Joasit plus może ja) i dla tych osób zakupię bilet dwudniowy po 45 euro (zniżka 10%). Proszę o zgłoszenia osób, które też chciałyby taki bilet dwudniowy a dotychczas tego nie wyraziły.
I jeszcze kwestia finansowa. Jeden bilet kosztuje 25 euro. Powyższe zgłoszenia traktuję jako zobowiązujące i proszę o możliwie sprawne odbieranie biletów i oddawanie wyłożonej przeze mnie opłaty.
W związku z dodatkowymi zgłoszeniami zainteresowanych biletami po ostatnich sukcesach naszych siatkarek daję wszystkim chętnym jeszcze 2 dodatkowe dni na zgłoszenie się. W czwartek będę kupował bilety w Coque'u.
Nasza ekipa kibiców jest już całkiem spora. W sobotę na półfinałach będzie nas 14 osób a w niedzielę na finałach 24! To już jest siła ludu i pewnie będziemy widoczni w TV . Czekamy na ostatnich niezdecydowanych!
Nasza ekipa kibiców jest już całkiem spora. W sobotę na półfinałach będzie nas 14 osób a w niedzielę na finałach 24! To już jest siła ludu i pewnie będziemy widoczni w TV . Czekamy na ostatnich niezdecydowanych!
Przedstawiam aktualny stan zamówień:
1. Kajapapaja +3 nd
2. Bamaza +1 nd
3. Zbyszek +1 nd
4. Trian +1 sb+nd
5. Malz joasit sb+nd
6. Reniata +1 nd
7. kaszub +2 sb+nd
8. eubulus +6 sb+nd
9. BoSzka +1 sb+nd
10. szymbi +1 sb+nd
Bilety idę kupić w przerwie lunchowej, więc chętni mają jeszcze 2 godziny na decyzję. I jeszcze mały disclaimer - niniejszym oświadczam, że nie ponoszę odpowiedzialności i nie zapewniam awansu polskiej drużyny to turnieju finałowego ME w Luksemburgu
1. Kajapapaja +3 nd
2. Bamaza +1 nd
3. Zbyszek +1 nd
4. Trian +1 sb+nd
5. Malz joasit sb+nd
6. Reniata +1 nd
7. kaszub +2 sb+nd
8. eubulus +6 sb+nd
9. BoSzka +1 sb+nd
10. szymbi +1 sb+nd
Bilety idę kupić w przerwie lunchowej, więc chętni mają jeszcze 2 godziny na decyzję. I jeszcze mały disclaimer - niniejszym oświadczam, że nie ponoszę odpowiedzialności i nie zapewniam awansu polskiej drużyny to turnieju finałowego ME w Luksemburgu
Witam ponownie wszystkich kibiców-optymistów. Jak się okazało takie duże zamówienie jest realizowane w nieco innym trybie i bilety zostaną dosłane nam pocztą. W związku z tym złożyłem owo zamówienie zgodnie z wytycznymi federacji siatkówki i proszę niniejszym o wpłacanie należnej kwoty (25 euro za bilet tylko na niedzielę, 45 euro za dwudniowy) na konto polska.lu a.s.b.l.:
LU14 1111 2551 4030 0000 (w banku pocztowym CCP)
W tytule przelewu proszę umieścić pseudonim forumowy zamawiającego.
Jak tylko bilety zostaną nam przysłane zawiadomię Was i rozdam je zgodnie z zamówieniami.
Potwierdzam, że wpłynęły do mnie wpłaty kaszuba i eubulusa.
LU14 1111 2551 4030 0000 (w banku pocztowym CCP)
W tytule przelewu proszę umieścić pseudonim forumowy zamawiającego.
Jak tylko bilety zostaną nam przysłane zawiadomię Was i rozdam je zgodnie z zamówieniami.
Potwierdzam, że wpłynęły do mnie wpłaty kaszuba i eubulusa.
- kajapapaja
szymbi
właśnie wróciliśmy z wakacji, ale pieniążki za bilety będą u ciebie w tym tygodniu na pewno!
właśnie wróciliśmy z wakacji, ale pieniążki za bilety będą u ciebie w tym tygodniu na pewno!
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu