Szukam M w bliższych lub dalszych okolicach Kirchbergu
Ewa, jeśli mieszkasz na Gare, to w sumie jesteśmy sąsiadami, ale jest to bardzo daleki sąsiedztwo (tym niemniej pozdrawiam). Myślałem o sąsiadce z mojego bloku <mrgreen>
A tak w ogóle, czy z mojego, to się okaże już bardzo niedługo. Zobaczymy, czy zasłużyłem na te wszystkie brawa, czy też padłem ofiarą oszustów <zalamka>
A tak w ogóle, czy z mojego, to się okaże już bardzo niedługo. Zobaczymy, czy zasłużyłem na te wszystkie brawa, czy też padłem ofiarą oszustów <zalamka>
- kajapapaja
hmm ja myślę Pablo, że jak wyjdziesz z biura, pójdziesz w prawo i krzykniesz "Który to Beo z forum?" to sie odnajdziecie...
chyba że się mylę, Beo?
chyba że się mylę, Beo?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
- kajapapaja
o przepraszam - ja mówię po imieni u do ciebie! czasami...
a w organigramie, obawiam się, tak bezpośrednio się mnie nie znajdzie..., chociaz jak poszperać.....
a w organigramie, obawiam się, tak bezpośrednio się mnie nie znajdzie..., chociaz jak poszperać.....
eurokraci.eu
eurokraci.eu