praca lub staz

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

alexnakon

praca lub staz

Post autor: alexnakon »

Czesc wszystkim,

mam wielka prosbe,potrzebuje informacji jak znalezc prace lub staz w lux, wysyłam oferty od jakiegos czasu i zadnej odpowiedzi oni sie poprostu nie chca bawic z zadne pozwolenia,ciekawi mnie jak wam sie udalo cos znalezc,dodam ze mam dobre wykształcenie, mowie po fr i ang,doswiadczenie tez posiadam,chodzi mi o jakies zajecie na 2-3 miesiace,mam status studenta wiec nawet na staz nie potrzebuje pozwolenia.prosze o jakies rady!!!
dzieki
Awatar użytkownika
Anika

Post autor: Anika »

STUDENT SUMMER JOB
Professional accountancy firm located in Luxembourg-Limpertsberg offers student summer work comprising bookeeping, updating administrative procedures and filing. Approximately 4 weeks between: a) 23 July to 16 August and b) 28 August to 21st September 2007. Hours 9.30 to 17.00 Contact J. Davies Tel. 450 450 324 or Mob. 621 199 445
/AS/
takitam

Re: praca lub staz

Post autor: takitam »

alexnakon pisze:Czesc wszystkim,

mam wielka prosbe,potrzebuje informacji jak znalezc prace lub staz w lux, wysyłam oferty od jakiegos czasu i zadnej odpowiedzi oni sie poprostu nie chca bawic z zadne pozwolenia,ciekawi mnie jak wam sie udalo cos znalezc,dodam ze mam dobre wykształcenie, mowie po fr i ang,doswiadczenie tez posiadam,chodzi mi o jakies zajecie na 2-3 miesiace,mam status studenta wiec nawet na staz nie potrzebuje pozwolenia.prosze o jakies rady!!!
dzieki
aplikuj do instytucji EU, tutaj pozwolenie na prace nie gra roli, zajrzyj np tutaj http://www.eib.org/jobs/index.htm
ODPOWIEDZ