Rekrutacja do amatorskiego turnieju sportowego - 30.06.2007
Rekrutacja do amatorskiego turnieju sportowego - 30.06.2007
Zgodnie z tematem umieszczonym wczesniej juz na forum (link tutaj).
Zapraszam serdecznie do wziecia udzialu w tym przedsiewzieciu, czasu pozostalo niewiele na decyzja, poniewaz trza zglosic druzyne do 29.06 (tj. piatek).
Przedzial wiekowy: 23-35 lat.
Plec: bez znaczenia
Umiejetnosci: cos z wymienionych pod tematem dyscyplin
Cel: Bronic honoru polska.lu
Zapraszam!!
---------
EDITED
---------
Reprezentacja polska.lu:
- rygoj - wszystko
- marcin - kosz
- i skromnie ja - wszystko
a wiec jezeli wyzej wymienieni potwierdzaja swoj udzial, to pozostalo nam dwa wolne miejsce dla zawodnika najlepiej wszechstronnego ze wskazaniem na pilke, biegi, "kolarstwo"
Zapraszam serdecznie do wziecia udzialu w tym przedsiewzieciu, czasu pozostalo niewiele na decyzja, poniewaz trza zglosic druzyne do 29.06 (tj. piatek).
Przedzial wiekowy: 23-35 lat.
Plec: bez znaczenia
Umiejetnosci: cos z wymienionych pod tematem dyscyplin
Cel: Bronic honoru polska.lu
Zapraszam!!
---------
EDITED
---------
Reprezentacja polska.lu:
- rygoj - wszystko
- marcin - kosz
- i skromnie ja - wszystko
a wiec jezeli wyzej wymienieni potwierdzaja swoj udzial, to pozostalo nam dwa wolne miejsce dla zawodnika najlepiej wszechstronnego ze wskazaniem na pilke, biegi, "kolarstwo"
Ostatnio zmieniony 28-06-2007, 15:09 przez ryba, łącznie zmieniany 4 razy.
Witam
Z namaszczenia Redakcji zostalem selekcjonerem naszej kadry
Takze juz jestes w kadrze
Pozdrawiam i szukam kolejnych chetnych
Uwaga!
W razie zdecydowania sie na sobotnie zawody, prosze o przeslanie do mnie na prv informacji niezbednych do rejestracji (imie, nazwisko, data urodzenia, email, tel. i rozmiar koszulki, plec chyba rozpoznam )
Z namaszczenia Redakcji zostalem selekcjonerem naszej kadry
Takze juz jestes w kadrze
Pozdrawiam i szukam kolejnych chetnych
Uwaga!
W razie zdecydowania sie na sobotnie zawody, prosze o przeslanie do mnie na prv informacji niezbednych do rejestracji (imie, nazwisko, data urodzenia, email, tel. i rozmiar koszulki, plec chyba rozpoznam )
I niestety z braku wymaganaja liczby osob nie wystapimy w turnieju
Ale trzeba sie sprezyc na przyszle imprezy, pozostaly jeszcze 3, w przyszlym tygodniu wyjazd do PL, wiec kolejna impreza odpada, ale we wrzesniu to juz na pewno sie pojawie!
I mam nadzieje, ze uda sie znalezc tych (przynajmniej 3) wybrancow, a nawet moze 5 i stawimy czola innym ekipom
Ale trzeba sie sprezyc na przyszle imprezy, pozostaly jeszcze 3, w przyszlym tygodniu wyjazd do PL, wiec kolejna impreza odpada, ale we wrzesniu to juz na pewno sie pojawie!
I mam nadzieje, ze uda sie znalezc tych (przynajmniej 3) wybrancow, a nawet moze 5 i stawimy czola innym ekipom