Prosba o przewiezienie malej przesylki z Lux do Wawy
Prosba o przewiezienie malej przesylki z Lux do Wawy
Czy jest wsrod naszych przemilych forumowiczow ktos, kto mialby na tyle dobre serce by zabrac ze soba z Luxa do Polski, a konkretnie do W-wy sredniej wielkosci paczke o wadze okolo 1 kg?
Jest dla mnie bardzo wazne, by ta przesylka dotarla na miejsce przed 15 czerwca (a wiec czasu jest troche). Nie chciaalbym tego wysylac poczta i to nie tylko ze wzgledu na koszty, tak wiec bylbym niezmiernie rad, gdyby ktos uprzejmy przypadkiem sie znalazl.
z gory dziekuje
MaWi
Jest dla mnie bardzo wazne, by ta przesylka dotarla na miejsce przed 15 czerwca (a wiec czasu jest troche). Nie chciaalbym tego wysylac poczta i to nie tylko ze wzgledu na koszty, tak wiec bylbym niezmiernie rad, gdyby ktos uprzejmy przypadkiem sie znalazl.
z gory dziekuje
MaWi
Ostatnio zmieniony 10-06-2007, 12:59 przez MaWi, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Prosba o przewiezienie malej przesylki z Lux do Wawy
MaWi, w piatek jade samochodem do wawy takze moge zabrac te cenna przesylke, mam nadzieje ze materialow radioaktywnych nie zawiera i nie zatrzymaja mnie na granicy odezwij sie na priv. pzdr!MaWi pisze:Czy jest wsrod naszych przemilych forumowiczow ktos, kto mialby na tyle dobre serce by zabrac ze soba z Luxa do Polski, a konkretnie do W-wy sredniej wielkosci paczke o wadze okolo 1 kg?
z gory dziekuje
MaWi
Dzieki! Mam nadzieje, ze do piatku zdaze ja przygotowac, bo w tej chwili przebywam w odleglych rejonach Francyi. Ale we srode bede juz z powrotem w Lux, wiec sie z pewnoscia skontaktuje. Napisze cos na priva, ale pewnie dopiero w nocy, bo za chwile mam pociag do P. i musze leciec.
dzieki i pozdr.
MW
dzieki i pozdr.
MW
Chcialem niniejszym bardzo uprzejmie podziekowac koledze o nicku "takitam" za spelnienie misji i przekazanie przesylki do Warszawy! Jestem niezmiernie wdzieczny, bo byla to dla mnie bardzo wazna, a do tego terminowa sprawa.
Jednoczesnie dziekuje takze kilku innym osobom, ktore zglosily sie rownolegle z oferta pomocy w tej sprawie. To jest niezwykle uczucie wiedziec, ze na Uczestnikach tego forum zawsze mozna polegac i jest to nie pierwszy juz dowod, ze takie miejsce jak to spelnia doskonale swoja role wlasnie dzieki Wam!
<okok>
Jednoczesnie dziekuje takze kilku innym osobom, ktore zglosily sie rownolegle z oferta pomocy w tej sprawie. To jest niezwykle uczucie wiedziec, ze na Uczestnikach tego forum zawsze mozna polegac i jest to nie pierwszy juz dowod, ze takie miejsce jak to spelnia doskonale swoja role wlasnie dzieki Wam!
<okok>
nie ma sprawy MaWi! polecam sie na przyszlosc pzdr!MaWi pisze:Chcialem niniejszym bardzo uprzejmie podziekowac koledze o nicku "takitam" za spelnienie misji i przekazanie przesylki do Warszawy! Jestem niezmiernie wdzieczny, bo byla to dla mnie bardzo wazna, a do tego terminowa sprawa.
<okok>
Prosze, dajcie i mi takiego uczucia doznac....Mam niewielka przesylke do zawzienia do Gdanska (Trojmiasta) i bardzo mi zalezy, zeby znalazla sie tam na poczatku lata...ja bede jechac autem dopiero w 2 polowie sierpnia....MaWi pisze:To jest niezwykle uczucie wiedziec, ze na Uczestnikach tego forum zawsze mozna polegac i jest to nie pierwszy juz dowod, ze takie miejsce jak to spelnia doskonale swoja role wlasnie dzieki Wam!
....naprawde nikt do Trojmiasta nie wybiera sie?....Przeciez wiem, ze troche nas tu jest, dlaczego sie nie ujawniacie?, tak jak Poznaniacy, na przyklad....?