Agenda Autostop do kitu, stąd ogłoszenie tutaj, że jadę do Wrocławia dziś, a wracam w piątek

Kupię, sprzedam, oddam...
gabrjel

Re: Agenda Autostop do kitu, stąd ogłoszenie tutaj, że jadę do Wrocławia dziś, a wracam w piątek

Post autor: gabrjel »

IronBone pisze:Tylko, że może ci, których tu obrażasz, z powodu tego obrażania nie będą cie tu chcieli i dadzą ci wiecznego bana.
A jeśli chodzi o niezmienianie czegoś - to po przeglądnięciu twoich postów widać, że ci cię kolory nie podobają. A na konkretne pytanie co i jak zaproponował byś zmienić - już milczysz. Proponowałem też, by znawcy tematu portal wspomogli i napisali jakiś komponent - tu też brak odzewu. To komu tu brakuje wyobraźni.
Czyli, teraz to jasne, jesteś zwykłym trollem internetowym. No to już więcej karmił cie nie będę.
Nikt nikogo jeszcze nie obraził, i proszę nie przeinterpretowywuj moich gwiazdek...
Możesz przejrzeć moje 1700 postów, i nic Ci to nie da.
Podoba mi się twoje podejście - proste i skuteczne. Banan i finish, a nie bicie piany o "elyte luxemburga".
Pewnie jesteś poczciwym gościem robiącym ten cały ****l w imię ojca dyrektora... więc jeśli chcesz wiedzieć więcej - niech szanowny ojciec dyrektor udostępni korespondencję którą tak skutecznie zignorował.

I proszę nie bierz tego personalnie - bo tak naprawdę nie chodzi o Ciebie, ale
"o mój sklepik i moje zasady" vs "to wasze forum i proszę pomóżcie mi je tworzyć"
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ