Pizot14 pisze:Jakie masz moto ? moze cos zaradzimy ? ew mozna razem pogrzebac ;p
Buella Ulyssesa - umowilem sie do HD w Konz, ale dopiero 19ego maja maja wolne i pewnie zaplace jak za zboze
Samemu wole nie robic - wyczyscic filr albo wymienic olej to moze i mozna by sprobowac, ale przy skrzyni grzebac to nie wiem czy dobry pomysl
Piach pisze:Samemu wole nie robic - wyczyscic filr albo wymienic olej to moze i mozna by sprobowac, ale przy skrzyni grzebac to nie wiem czy dobry pomysl
W sumie to i racja ja tam mojego GS'a 500 to pewnie nie bał bym się sam rozkręcić ale widzę Toje moto trochę droższe <mrgreen>
Piach pisze:Samemu wole nie robic - wyczyscic filr albo wymienic olej to moze i mozna by sprobowac, ale przy skrzyni grzebac to nie wiem czy dobry pomysl
W sumie to i racja ja tam mojego GS'a 500 to pewnie nie bał bym się sam rozkręcić ale widzę Toje moto trochę droższe <mrgreen>
Wiesz, testowalem juz kilku garazowych specjalistow - i czasem daja rade lepiej niz renomowany warsztat - np. dali rade z gorna sruba przedniej lagi, gdzie w Liberatorze 4 mistrzow wlacznie z szefem serwisu nie dalo rady. A czasem gorzej, np przez miesiac glowili sie nad problemami z zaplonem i nic nie wymyslili, a okazalo sie ze zwalone bylo jedno ogniwo w aku - co Liberator stwierdzil w ciagu jednego dnia i skasowal za nowe aku 800PLN <shock>
Czesci do GSa masz wszedzie a jak sie jezdzi takim dziwactwem jak Buell to potem znalezienie czesci potrafi napsuc krwi jak diabli
Piach, wiem coś o tym ...
Zwykłe bycie "innym" przysparza problemów , może to i głupawe porównanie ale jest ... Zamiast wydać 300€ wydałem 150€ i kupiłem Sony Action Cam HDR AS15 i teraz mam wielki problem z kupnem akcesorii do niego, a do GoPro jest pełno wszędzie ...
A co do kasowania ,to czasami lepiej samemu pogmerać i sprawdzić niż wydawać krocie
Jest dobre pytanie, wie ktoś coś może o jakimś zlocie motocyklowym w najbliższym czasie w Luxie ? Może jakieś strony Luxemburskie które opisują różne wydarzenia ?
To może w piątek po południu podjadę bo wolne mam i w sobotę też można zobaczyć co to będzie Daj znać jak będziesz się wybierał.
Może akurat będzie paru motocyklistów tutejszych i może się czegoś dowiem
Wiem tylko tyle że 20tego za tydzień ma być jakaś impreza (prawdopodobnie zakończenie sezonu) w Dudelange , jak się uda i weekend będzie wony to się wybiorę
W sobotę w Vianden są koncerty "Nordic Rock" ale ani nie znam ceny za wjazd ani o której to będzie :P
Może jutro po południu jakaś wyprawa ? jak by się komuś nudziło ? <mrgreen>