Szukam pracy pilnie

Kupię, sprzedam, oddam...
pyza-edyta

Szukam pracy pilnie

Post autor: pyza-edyta »

Witam
Poszukuje pracy , najlepiej od zaraz. Mam 47 lat. Mieszkam w Belgii,przy samej granicy z Luxemburgiem. Jestem tu juz okolo 6 lat. Pracowalam kilka lat w cafie jednej potem w drugiej przez dluzszy czas wiec nie obcy mi jest bar. Tylko wiekszosc wlascicieli szuka mlodych dziewczyn niesttety. Ze wzgledu na moj wiek jest mi bardzo ciezko znalezc prace. Jestem kobieta sumienna, ktora nie boi sie pracy; Potrafie malowac mieszkania, sprzatac ,zajmowac sie ogrodem,gotowac etc. Podejme sie kazdej pracy. Gdyby ktos potrzebowal kogos takiego do pracy, czy gdyby ktos cos slyszal itp. to prosze o kontakt. Jestem kobieta sumienna, kreatywna i asertywna. Mam dyplom ksiegowego. Jezyk francuski w stopniu dobrym a nawet lepiej. JAk narazie to mam tylko prace w piatki i soboty wieczorem a niestety to za malo. Zostawiam swojego e-maila: bieleckadorota2014@gmail.com i nr tel. +352 691 662 734
Dziekuje i pozdrawiam
Dorota
Witam

Czy orientuje sie ktos w jaki sposob mozna zatrudnic opiekunke do dziecka? chodzi o umowe itp. Szukalam wszedzie inf. ale niestety, bez skutku
ODPOWIEDZ