do wszystkich oszukanych przez pana slawka darka albo adama bo tak przedstawia sie ten oszust ktory oszukuje rodakow mi tez nie zaplacil za prace widywalem jego auto citroen berlingo z reklama jego pseudo firmy w szchifflange na glownej drodze ktora biegnie wzdluz torow kolejowych przestrzegam tez potencjale ofiary wyglada bardzo charakterystycznie lysy wielki i kaze obie mowic na pan
Witam! co za BZDURY ktoś tu opisuje!!!! jestem pracownikiem tego pana od 4 lat i to co tu jest opisane jest NIEPRAWDA! Chyba ten ktoś nie może znaleźć pracy i wyładowuje swoje frustracje na forum. Szef przyjmował ostatnio dwóch pracowników jeden się dostał drugi nie, wiec to na pewno byleś ty. Najpierw naucz się fachowości a potem szukaj pracy. Jestem brygadzista w tej firmie i ja decyduje kto zostaje.
karzel pisze:do wszystkich oszukanych przez pana slawka darka albo adama bo tak przedstawia sie ten oszust ktory oszukuje rodakown
slawek ? darek ? czy adam ? ktory to oszust ? a moze trzech oszustow? albo ma trzy imiona <lol>
A tak na powaznie ,to prosimy o dokladniejszy rysopis tego Pana w jakim wieku jest. Chyba ,ze to nieprawda i jest to zemsta za zwolnienie z pracy,badz odmowa wspolpracy ..
Masz racje Motyllek! Do firmy mojego szefa ciagle przychodzą pytac się o prace, jednak nie posiadaja odpowiednich kwalifikacji a potem mszcza się. Podejrzewam, że ten Karzel był jednym z nich, nie potrafi nawet szpachlować. Jak jest taki mocny żeby innych oczeniać niech napisze jak on się nazywa i co robi w Luxemburgu?!!!! Podejrzewam, ze jest zwykłym kloszardem i zyje z naszych podatkow!!!!
Karzel! Masz złe informacje i tylko ludzi wprowadzasz w błąd! Tak jak pisałem od 4 lat mieszkam tu z rodzina i wszystko to brednie co wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!! idź lepiej do kościoła i pomódl się. Jak oczerniasz kogoś z imienia i nazwiska to sam podaj swoje dane. Może to ty jesteś złodziejem i krętaczem!!!!!!!
A ty nadal się nie ujawniasz! a o innych wypisujesz jakieś bzdurne informacje! Jak pracowałeś u tego Pana to ja na pewno będę cię znal. Myślę, że wiesz jakie się ponosi konsekwencje za takie oszczerstwa w Luxemburgu?! Pozdrawiam
Jak twierdzisz ze oszukał cię na kasę i wiele innych osób to idź do sadu powiedz ze oszukał cię wielki łysy co każe sobie mowić na pan i załóż mu sprawę o oszustwo LOL
Zastanów się co piszesz bo może cię to dużo kosztować