Ksiega Kondolencyjna w Ambasadzie...

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

Ksiega Kondolencyjna w Ambasadzie...

Post autor: bamaza42 »

Pytanie do Ambasady RP w Luksemburgu - nie ma takiej mozliwosci, by Ksiega Kondolencyjna byla udostepniona w innych godzinach niz te, w ktorych wszyscy pracujacy sa w pracy?
Borys

Post autor: Borys »

Pytanie do Bamazy :

Skoro zadajesz pytanie do ambasady to dlaczego tutaj? Nie znasz ich strony oraz danych kontaktowych na niej zawartych? Sa tam numery telefonow i adresy email.

Drugie pytanie do Bamazy :

Dlaczego ktos pracujacy ma pracowac wtedy kiedy wszyscy pracujacy nie pracuja, i to tylko po to, by ktos mogl przyjsc i wpisac sie do ksiegi? Jesli to dla Ciebie az tak wazne to bierz urlop i lec, a jesli nie jest az tak wazne to po co ludziom dupe zawracac zeby zmieniali godziny?
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Zupelnie abstrahujac od tego, czy jest to dla mnie, czy dla kogos innego wazne czy tez nie - jezeli sie cos takiego organizuje, to powinno sie to organizowac w takim czasie, by umozliwic wziecie w tym udzialu...Wszak takie okolicznosci nie zdarzaja sie az tak czesto...To tak, jakby zorganizowac wybory do parlamentarne, czy lokalne i otworzyc biura do glosowania w takich godzinach...

Ja akurat nie mialabym problemu z wyjsciem na godzine z pracy, ale sa, mysle tacy, dla ktorych nie ma takiej mozliwosci...

A napisalam tutaj, gdyz ogloszenie Ambasady tez sie tutaj znalazlo, a nie (a moze nie tylko) na stronie Ambasady...
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Bamaza jakoś na stronie ambasady także jest te info.
Więc czemu jak zwykle kula w płot i kij w szprychy ?
http://luksemburg.msz.gov.pl/pl/aktualn ... ier_polski

BB chyba pierwszy raz się zgadzamy :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
bamaza42

gabrjel, naucz się może czytać ze zrozumieniem w końcu...duży chłopiec już jesteś...ręce opadają.
Przez moment nie wątpiłam, że ogłoszenie zostało zamieszczone na stronie Ambasady - nawet bez sprawdzania. A jak sam zauważysz w załączonym przez Ciebie linku, godziny są podane - takie same jak w ogłoszeniu redakcji...i o te godziny mi chodziło.

"...ogloszenie Ambasady tez sie tutaj znalazlo, a nie (a moze nie tylko) na stronie Ambasady..."

Wytłumaczę Ci: napisałam powyżej, że ogłoszenie zostało (może) nie tylko zamieszczone na stronie Ambasady, ale również tutaj...

A więc - ta kula i kij to raczej Twój... :p
gabrjel

Post autor: gabrjel »

ech, ręce opadają

ze zrozumieniem:
- napisałaś do ambasady, czy tylko na forum ?
- jak ktoś chce to sie dostroi do godzin pracy ambasady, nikt nie będzie zmieniał godzin pracy instytucji (albo o zgrozo zatrudniał dodatkowy personel!) aby komuś pasowały godziny (tu chyba trochę za dużo wymagasz)

EOT
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ