Szukam torebki repliki LV

Kupię, sprzedam, oddam...
Paulineczka0405

Szukam torebki repliki LV

Post autor: Paulineczka0405 »

Szukam kogos kto posiada na sprzedaz Torebki imitacje Louis Vuitton

Kontakt na priv
Borys

Re: Szukam torebki repliki LV

Post autor: Borys »

Paulineczka0405 pisze:Szukam kogos kto posiada na sprzedaz Torebki imitacje Louis Vuitton

Kontakt na priv
Proponuje na lotnisku, idz tam gdzie ludzie wychodza z walizkami po przylocie. Wprawdzie te rozsuwane drzwi sie otwieraja tylko dla wychodzacych ale jednak moze uda ci sie tam stanac i zawolac celnikow. Zapytaj ich czy nie zabrali jakiemus niewinnemu turyscie takiej podroby i czy by nie odsprzedali.

Lub od razu dzwon pod 113 i pytaj.
Ura Bura Szef Podwóra
Emilka.K

Post autor: Emilka.K »

Borys ależ jesteś okrutny <mrgreen>
Paulineczka0405

Wiesz z wlasnego doswiadczenia? Inteligencja przede wszystkim !!
Emilka.K

Paulineczka spokojnie
<nonono> kolega chciał ci przez to powiedziec ze ''Prawo Własności Przemysłowej za wprowadzanie do obrotu przedmiotów z zastrzeżonymi i podrobionymi znakami towarowymi grozi do 5 lat pozbawienia wolności.''(...tylko)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Jak chodzi o Louis Vuitton, to spoko mozna kupowac imitacje - to cerata i to cerata, wyglada tak samo, a roznica w cenie jak 1:100, albo i 1:1000 ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Emilka.K pisze:''Prawo Własności Przemysłowej za wprowadzanie do obrotu przedmiotów z zastrzeżonymi i podrobionymi znakami towarowymi grozi do 5 lat pozbawienia wolności.''
... oj tam, oj tam ;)

Ja widzialam w Hiszpanii takie piekne podrobki - z daleka nie do odroznienia, dopiero z bliska bylo widac, ze to nie LV, tylko LB....Louis Buiton <mrgreen>
Borys

Post autor: Borys »

Paulineczka0405 pisze:Wiesz z wlasnego doswiadczenia? Inteligencja przede wszystkim !!
Tak - wiem z wlasnego doswiadczenia, widzialem* debili ktorzy takie podrobki probowali przywiezc i jeszcze udawali glupich ze oni nie wiedzieli ze popelniaja przestepstwo, takie samo jakie chcesz popelnic ty i dolozyc swoje trzy grosze do procederu podrabiania czyjejs marki.

I jeszcze piszesz o tym na forum publicznym i zaczynasz opowiadac cos o inteligencji.

Gratuluje!

*(bylo to wlasnie na tym lotnisku, w miesjcu ktore ci opisalem, podczas przeszukania mojego bagazu, bo "przemycalem wieksza ilosc kawioru" - na szczescie dla mnie byly to jednak tylko jajka lososia i sprawdzilem wczesniej czy nic mi za to nie grozi)
Ura Bura Szef Podwóra
Paulineczka0405

No widzisz, widocznie ktos mial pecha. A poza tym nikt Cie nie pytal o zdanie na temat tego co mi za to grozi wiec sie nie udzielaj. A moze ty z Policji jestes? Haha
Emilka.K

Moja droga skoro rzucasz taki temat na forum to chyba chciałas zapytać innych o zdanie ....?szkoda ze ta dyskusja przerodziła sie w
<dostal>
Paulineczka0405

Pytalam kto ma na sprzedaz a nie czy to jest legalne czy nie :)
Emilka.K

Naprawdę wielkim obciachem jest obnoszenie się z torebką LV, która nigdy nie wyszła ze słynnej pracowni tylko spod rąk kopiarzy. Jeśli nie stać mnie na oryginał nie sięgam po jego namiastkę tylko poto aby dodac sobie odrobine luxusu, zaopatruję się w coś z niższej półki, co odpowiada moim kryteriom
Awatar użytkownika
bamaza42

Emilka.K pisze:Naprawdę wielkim obciachem jest obnoszenie się z torebką LV, która nigdy nie wyszła ze słynnej pracowni
Wszystko rzecz gustu - dla mnie takim samym obciachem, a nawet wiekszym ;) jest obnoszenie sie z torebka LV "ze slynnej pracowni", za kilkaset/kilka tysiecy euro...
Mary

Post autor: Mary »

Po co od razu oceniac? I jeszcze tak ostro, a niekiedy nawet brutalnie? Nie wiadomo przeciez, po co jej ta torebka. Moze ona jakies badania prowadzi? :-) A moze nawet z policji jest...? A moze podoba sie jej jakis celnik na lotnisku, i szuka sposobu, zeby go poznac, bo generalnie niesmiala jest?
Pozdrawiam i milego popoludnia zycze wszystkim :-)
IronBone

Post autor: IronBone »

Paulineczka0405 pisze:No widzisz, widocznie ktos mial pecha. A poza tym nikt Cie nie pytal o zdanie na temat tego co mi za to grozi wiec sie nie udzielaj. A moze ty z Policji jestes? Haha
A może ten post to wstęp do zakupu kontrolowanego?
ODPOWIEDZ