coś dla Borysa ;)
coś dla Borysa ;)
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Fiat 125p : Polska Kronika Filmowa
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Kolega moj w zeszly weekend grzebal w milionowym
Ja zas z moja malzonka mialem przyjemnosc byc wiezionym najstarszym 125p o jakim wiadomo, numer nadwozia 000028 wyprodukowanym w 1967 roku o przebiegu okolo 1000 km . Jest to eksponat muzealny.
A skoro juz mowa o 125p to mam dla Was niespodzianke, ale to jak znajde chwile czasu to wysmaruje temat w dziale podroze.
Ja zas z moja malzonka mialem przyjemnosc byc wiezionym najstarszym 125p o jakim wiadomo, numer nadwozia 000028 wyprodukowanym w 1967 roku o przebiegu okolo 1000 km . Jest to eksponat muzealny.
A skoro juz mowa o 125p to mam dla Was niespodzianke, ale to jak znajde chwile czasu to wysmaruje temat w dziale podroze.
Ura Bura Szef Podwóra
a talon od Sekretarza Komitetu Wojewodzkiego masz kolego ? a dewizy trzeba zgodnie z prawem zamienic na bony towarowe. no chyba ze posmarujesz tu i tam, to i talon dostaniesz i dewiz nie bedziesz musial zamieniac ...WOW ! Juz szykuje dewizy ! Moze uda mi sie zalapac na ktorys z tych 10000 egzemplarzy.
Kto nie smaruje ten nie jedzie...marcin pisze: a talon od Sekretarza Komitetu Wojewodzkiego masz kolego ? a dewizy trzeba zgodnie z prawem zamienic na bony towarowe. no chyba ze posmarujesz tu i tam, to i talon dostaniesz i dewiz nie bedziesz musial zamieniac ...
A tak na powaznie to znam Pania Krystyne z kiosku Ruchu, czasem jakies mieso zalatwi, czasem talon na Duzego Fiata.
Ura Bura Szef Podwóra