Ogloszenie drobne
A ja uwazam, ze to jest naprawde przejaw wysokiej inteligencji i nietuzinkowego poczucia humoru, zeby swojego pierwszego posta na tym forum dopisac akurat dokladnie do watku gloszacego koniec zakazu dopisywania odpowiedzi w forum Ogloszenia drobne. Coz bowiem w tej sytuacji moze admin zrobic, skoro sam na to pozwolil dokladnie w tym miejscu? <bezradny>
A moze w ogole zrobmy tak, ze skasujemy wszystkie fora. Zostawimy tylko jedno. A nawet – popuscmy wodze fantazji jeszcze bardziej – zostawmy w ogole tylko jeden watek. I niech kazdy sie dopisuje w odpowiedzi na ten wlasnie jeden, jedyny watek. Cokolwiek by nie chcial napisac. Ale bedzie fajosko! Juz sie ciesze <hahaha>
A moze w ogole zrobmy tak, ze skasujemy wszystkie fora. Zostawimy tylko jedno. A nawet – popuscmy wodze fantazji jeszcze bardziej – zostawmy w ogole tylko jeden watek. I niech kazdy sie dopisuje w odpowiedzi na ten wlasnie jeden, jedyny watek. Cokolwiek by nie chcial napisac. Ale bedzie fajosko! Juz sie ciesze <hahaha>
MaWi pisze:A ja uwazam, ze to jest naprawde przejaw wysokiej inteligencji i nietuzinkowego poczucia humoru, zeby swojego pierwszego posta na tym forum dopisac akurat dokladnie do watku gloszacego koniec zakazu dopisywania odpowiedzi w forum Ogloszenia drobne. Coz bowiem w tej sytuacji moze admin zrobic, skoro sam na to pozwolil dokladnie w tym miejscu? <bezradny>
Aż chciałoby sie napisać:
"co się panie czepiasz?
chciałeś,
to i masz..."
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Nawet w demokracji jest CIA, ABW, policja, CBA itd... "pilnujące porządku"MaWi pisze:Ja chcialem? Lud chcial, to i zostalo zrobione. Ot – blaski i cienie demokracjigabrjel pisze:chciałeś,
to i masz..."
Chyba mylnie jest rozumiane stwierdzenie "swoboda wypowiedzi", w mieście nie pozwolą Ci pomalować/posprayować/zrobić graffiti gdziekolwiek...
Właśnie próbuję sobie wyobrazić graffiti na EIB - "szukam mieszkania w Lux za 500€ tel 692666777"
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
rozumiem, ze sie udalo: http://polska.lu/viewtopic.php?p=66050#66050 ?
Hm... po kilku dniach? Przeciez posta z prosba o pomoc napisales wczoraj a ogloszenie zamiesciles z powodzeniem dzis... no, tak czy inaczej – strasznie mi przykro; niestety nie zawsze moge zareagowac od razu. Ale ciesze sie, ze sie w koncu udalo. Mam nadzieje, ze juz niedlugo, na nowej platformie informatycznej, takie problemy na forum zdarzac sie nie beda.damiansal pisze:w koncu po kilku dniach nerwow z dodaniem ogloszenia . czlowiek musi sie jeszcze wiele nauczyc
LEKCJE FORTEPIANU z profesorem dyplomowanym dla dzieci i doroslych (bez ograniczenia wieku) na kazdym etapie zaawansowania - debiutanci rowniez akceptowani. Solfez, technika, interpretacja. Mozliwe: systematyczne lekcje lub sporadyczne konsultacje, przygotowanie do egzaminu, do konkursu... . Pierwsza lekcja darmowa.
Mozliwy dojazd do ucznia. Zajecia w jezyku polskim, francuskim lub niemieckim.
Tél.: +352 691 30 36 85
Mozliwy dojazd do ucznia. Zajecia w jezyku polskim, francuskim lub niemieckim.
Tél.: +352 691 30 36 85