Poszukuje niszczarki (shredder) do CD / DVD dyskow
Poszukuje niszczarki (shredder) do CD / DVD dyskow
Czy ktos ma dostep i moglby mi pozyczyc niszczarke (shredder) do dyskow CD / DVD - mamy ze 200 do zniszczenia, a ze to tak tylko raz robimy to nie chce nam sie kupowac takiej zabawki.
Kurcze, nawet nie wiedzialem, ze istnieja takie zabawki! Niszczarka do papieru – OK, ale do plytek? Kiedys widzialem, jak w Polsce robili cos takiego... walcem drogowym w ramach walki z handlem pirackimi kopiami plyt audio i programow komputerowych. Moze wiec taniej wam wyjdzie wynajac walec drogowy od tutjeszych budowlancow na godzinke? <mrgreen>digilante pisze:Czy ktos ma dostep i moglby mi pozyczyc niszczarke (shredder) do dyskow CD / DVD
hm zstanawiam się, jakby te płytki inaczej wykorzystać ? może by nimi cos wyłozyć ? albo cos skonstruować ... daj je dzieciakowi do zabawy i możesz się z nimi pożegnać może mają cos takiego w jakimś biurze, myslę o niszczarce ...nie o dzieciaku ) ?? ja z kolei szukam tonera czarnego do drukarko-kopiarki HP (toner 12A HP LaserJet Q2612A), w kraju był pewnien jegomość, który mi dostarczał do domu, tutaj chyba nie mają takich usług <?>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
Czek-dys-ałt: http://www.4bq.lu/panda pisze:ja z kolei szukam tonera czarnego do drukarko-kopiarki HP
Nie znam gosci, ale sam zauwazylem kilka tygodni temu ze zdumieniem, ze w Luxie otworzyl swoja filie Cartridge World. Ciekawe tylko czy sa tansi od nowych kartridzy w sklepie, czy drozsi, ale za to "ekologiczniejsi" (jesli zaufac trendom w Luxie).
W kazdym razie jesli wyprobujesz, to daj cynk na forum, czy to jest to, czy wrecz przeciwnie, OK?
Mysmy tych dyskow mieli ze dwa tysiace, i juz 1800 zostalo wywalonych lub uzytych do innych funkcji jak podkladki pod szklanki z piwkiem, itd. Niestety te ostatnie 200 maja dane klientow, bazy danych z prywatna informacja, konta bankowe, itd, wiec musimy to porzadnie zkasowac. A by to zrobic to taka niszczarka jest najlepsza, lub mikrofalowka, ale to ostatnie to raczej nie zdrowo (dla nas i dla mikrofalowki).
Czy naprawde ktos nie ma dostepu do niszczarki, lub innego pomyslu?
Czy naprawde ktos nie ma dostepu do niszczarki, lub innego pomyslu?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
digilante a jakich masz/miałes klientów ? może ja się zainteresuję ... żartowałem, może ktoś jednak mógłby przemycić te Wasze dyski do swojego biura i je zniszczyć, jesli ma taki sprzęt, przy 100% zaufaniu z Waszej strony, że "pomocnik" ich nie wykorzysta do radosnej twórczości <aparat> oczywiście <mrgreen>MaWi pisze:opchnac z zyskiem konkurencji tych klientow
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]