Potwierdzenie za zgodnosc z oryginalem
Potwierdzenie za zgodnosc z oryginalem
Witam,
Bedziemy niedlugo musieli dokonac potwierdzenia za zgodnosc z oryginalem kilku dokumentow.
Czy ktos wie, jak i gdzie to mozna zrobic w Luksie?
Dzieki z gory za pomoc.
mil.ka
Bedziemy niedlugo musieli dokonac potwierdzenia za zgodnosc z oryginalem kilku dokumentow.
Czy ktos wie, jak i gdzie to mozna zrobic w Luksie?
Dzieki z gory za pomoc.
mil.ka
Z cala pewnoscia w wydziale konsularnym Ambasady. Oczywiscie za pewna oplata. Nie wiem czy dotyczy to dokumentow w innym jezyku niz polski, ale najprawdopodobniej jezyk francuski wchodzilby tu w gre. Reszte bedziesz musiala chyba sie dopytac bezposrednio w konsulacie (namiary znajdziesz chocby w naszym FAQ w dziale "Polonica"
Nie tak szybko! Jak znam cennik uslug konsularnych poprzednirj (III-ej) RP, to za byle pieczatke placilo sie baaardzo drogo.MaWi pisze:Z cala pewnoscia w wydziale konsularnym Ambasady. Oczywiscie za pewna oplata.
Sprobuj u siebie na komunie. Potwierdzenie zgodnosci kosztuje jeden znaczek skarbowy (ze 2 euro chyba). Zdarzalo mi sie rowniez potwierdzac na komunie rowniez dokumenty "nie luksemburskie".
Z cala pewnoscia nie bedzie to taniej niz w gminie. Jesli wiec sa to dokumenty, ktore moze poswiadczyc gmina, to pomysl xtheo jest absolutnie do rozwazenia w pierwszje kolejnosci.xtheo7 pisze:Nie tak szybko! Jak znam cennik uslug konsularnych poprzednirj (III-ej) RP, to za byle pieczatke placilo sie baaardzo drogo.
Hmm, juz robilem to (to = potwierdzanie kopii, i czasami potwierdzanie mojego podpisu) na Hamiliusie ze dziesiec razy i ani razu nikt mnie nie pytal gdzie mieszkam, itd - bierzesz numerek, placisz 2 euro i koniec.... Oni ci kopie zrobia, ale mozna tez przyniesc swoja, n.p. zrobiona w pelnym kolorze w pracy... Czy moze nie rozumiem o co tu chodzi?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.