IV Otwarty Turniej Brydzowy
IV Otwarty Turniej Brydzowy
Witam Wszystkich serdecznie,
Poniewaz czas juz najwyzszy i mam nadzieje, ze apetyty urosly dostatecznie, chcialbym oficjalnie zaprosic wszystkich chetnych na
[center]IV Otwarty Turniej Brydzowy[/center]
Turniej odbedzie sie 12 maja (w sobote) w Vianden o godzinie 17.00.
Zawody sa otwarte dla wszystkich brydzystow, zrzeszonych i niezrzeszonych, polskich i zagranicznych, doswiadczonych i niedoswiadczonych, czyli po prostu dla wszystkich, ktorzy lubia grac w brydza.
Tak jak poprzednio bedzie to turniej par na maksy. Wpisowe 15 EUR za pare.
Zgloszenia:
Chetni moga zglaszac sie emailowo (makar@email.lu) lub w ponizszym poscie. Poniewaz jest to turniej par, bede wdzieczny za zglaszanie juz uzgodnionych dwojek (mysle, ze w wiekszosci przypadkow nie bedzie z tym problemow). Jesli ktos nie bedzie mogl znalezc sobie partnera, prosze pisac na forum, w ostatecznosci postaram sie pomoc.
Zgloszenia przyjmuje do 30 kwietnia wlacznie.
Pytania i sugestie jak zawsze mile widziane. Wiecej szczegolow logistycznych podam bezposrednio przed turniejem.
Osobiscie mam nadzieje na pojawienie sie Wielkich Nieobecnych z poprzedniej edycji a wszystkim przegranym zycze tym razem zdeklasowania przeciwnikow!
Pozdrawiam!
hurakami
Poniewaz czas juz najwyzszy i mam nadzieje, ze apetyty urosly dostatecznie, chcialbym oficjalnie zaprosic wszystkich chetnych na
[center]IV Otwarty Turniej Brydzowy[/center]
Turniej odbedzie sie 12 maja (w sobote) w Vianden o godzinie 17.00.
Zawody sa otwarte dla wszystkich brydzystow, zrzeszonych i niezrzeszonych, polskich i zagranicznych, doswiadczonych i niedoswiadczonych, czyli po prostu dla wszystkich, ktorzy lubia grac w brydza.
Tak jak poprzednio bedzie to turniej par na maksy. Wpisowe 15 EUR za pare.
Zgloszenia:
Chetni moga zglaszac sie emailowo (makar@email.lu) lub w ponizszym poscie. Poniewaz jest to turniej par, bede wdzieczny za zglaszanie juz uzgodnionych dwojek (mysle, ze w wiekszosci przypadkow nie bedzie z tym problemow). Jesli ktos nie bedzie mogl znalezc sobie partnera, prosze pisac na forum, w ostatecznosci postaram sie pomoc.
Zgloszenia przyjmuje do 30 kwietnia wlacznie.
Pytania i sugestie jak zawsze mile widziane. Wiecej szczegolow logistycznych podam bezposrednio przed turniejem.
Osobiscie mam nadzieje na pojawienie sie Wielkich Nieobecnych z poprzedniej edycji a wszystkim przegranym zycze tym razem zdeklasowania przeciwnikow!
Pozdrawiam!
hurakami
- Załączniki
-
- IVOTB.jpg (9.1 KiB) Przejrzano 10980 razy
Ostatnio zmieniony 01-06-2007, 20:10 przez hurakami, łącznie zmieniany 1 raz.
szukam partnera brydżowego
Mimo, że do turnieju jeszcze kupę czasu a mnie nawet nie ma jeszcze w Luxie, niniejszym wyrażam pełną gotowość do udziału w tej imprezie. Problem w tym, że nie mam z kim grać. Jeśli jest ktoś w podobnej sytuacji i miałby ochotę wspólnie zagrać, to zapraszam. Gram wspólnym językiem (podstawy) ale "naturą" też mogę spróbować. Pracę zaczynam 2 Maja, więc w razie czego mam nadzieje że zdążymy się poznać "na żywo"
Drogie Brydzystki i Drodzy Brydzysci!
Po konsultacjach z czolowka polskich brydzowych par w Luksemburgu postanowilismy zmienic termin turnieju i przesunac go na tydzien wczesniej. W zwiazku z tym zawiadamiam, ze
[center]IV Otwarty Turniej Brydzowy w Luksemburgu[/center]
odbedzie sie
[center]05 maja 2007[/center]
Wszystkie dotychczas zgloszone pary nie musza powtornie potwierdzac swojego udzialu. Pozostalych chetnych prosze o zgloszenia w tym poscie albo emailem na adres makar@email.lu.
Serdecznie pozdrawiam!
h
Po konsultacjach z czolowka polskich brydzowych par w Luksemburgu postanowilismy zmienic termin turnieju i przesunac go na tydzien wczesniej. W zwiazku z tym zawiadamiam, ze
[center]IV Otwarty Turniej Brydzowy w Luksemburgu[/center]
odbedzie sie
[center]05 maja 2007[/center]
Wszystkie dotychczas zgloszone pary nie musza powtornie potwierdzac swojego udzialu. Pozostalych chetnych prosze o zgloszenia w tym poscie albo emailem na adres makar@email.lu.
Serdecznie pozdrawiam!
h
I ja, aby formalnosciom stalo sie zadosc zglaszam swoje uczestnictwo. Jako, ze moj partner (szymbi) tym razem jednak nie bedzie mogl stawic sie w wyznaczonym dniu i godzinie na ubita viandenska ziemie, biore pod swoje skrzydla kolege-bez-pary – marcina, ktory w tym watku dopytywal sie o chetnych do wspolgrania (a tak dokladnie kto kogo wezmie pod swoje skrzydla, to sie pewnie okaze juz na turnieju :> )
Brydz brydz brydz!!!
Czolem Brydzystki i Brydzysci!
Przypominam o turnieju brydzowym, ktory odbedzie sie 5 maja o 17.00 w Vianden. Ponizej lista oficjalnie zgloszonych uczestnikow
1. Bamaza-Trian
2. Felo z zona
3. Mawi + Marcin
4. Boszka + Kris
5. Danka + Pawel
6. Lezard z mezem
7. Zb + Wojtek
a wiec trzy i pol stolika. Mam tez liste rezerwowa, wiec albo bedzie stolikow cztery albo jedna para bedzie odpoczywala na zmiane (co nie byloby chyba takie zle).
Gramy na maksy, tak jak ostatnio, ale rozdania nie beda ustawiane – karty zostana potasowane bezposrednio przed gra.
Uwagi organizacyjne:
Adres: 23 Grand Rue, Vianden. Lepiej jechac od gory (blizej i omija sie remont) I zaparkowac gdzies przy poczcie. Wejscie do domu od tylu! Domofon dziala.
Godzina: gre zaczynamy najpozniej o 17.30 (bo znowu sie nie wyrobimy jak ostatnio). Gramy bez przerwy do 20.00, pozniej pol godziny odpoczynku I znowu gra do ok 22.00.
W zwiazku z tym, ze nie bedzie przerw pomiedzy poszczegolnymi czworkami, mozna przyjsc wczesniej. Bedzie grill, zurek i przekaski. Zapraszamy juz od 3.00 PM.
Wpisowe: 15 EUR od pary. Nic nie trzeba przynosic, chyba, ze ktos bardzo chce. Prosze o informacje, jesli ktos przychodzi z rodzina!
Ps. Prosze tez o zgloszenie wszelkich zmian, spoznien, nieobecnosci etc. Powodzenie turnieju zalezy od kazdego z nas, bo nie bedziemy mogli zaczac, dopoki nie bedzie kompletu.
Pozdrawiam!
h
Przypominam o turnieju brydzowym, ktory odbedzie sie 5 maja o 17.00 w Vianden. Ponizej lista oficjalnie zgloszonych uczestnikow
1. Bamaza-Trian
2. Felo z zona
3. Mawi + Marcin
4. Boszka + Kris
5. Danka + Pawel
6. Lezard z mezem
7. Zb + Wojtek
a wiec trzy i pol stolika. Mam tez liste rezerwowa, wiec albo bedzie stolikow cztery albo jedna para bedzie odpoczywala na zmiane (co nie byloby chyba takie zle).
Gramy na maksy, tak jak ostatnio, ale rozdania nie beda ustawiane – karty zostana potasowane bezposrednio przed gra.
Uwagi organizacyjne:
Adres: 23 Grand Rue, Vianden. Lepiej jechac od gory (blizej i omija sie remont) I zaparkowac gdzies przy poczcie. Wejscie do domu od tylu! Domofon dziala.
Godzina: gre zaczynamy najpozniej o 17.30 (bo znowu sie nie wyrobimy jak ostatnio). Gramy bez przerwy do 20.00, pozniej pol godziny odpoczynku I znowu gra do ok 22.00.
W zwiazku z tym, ze nie bedzie przerw pomiedzy poszczegolnymi czworkami, mozna przyjsc wczesniej. Bedzie grill, zurek i przekaski. Zapraszamy juz od 3.00 PM.
Wpisowe: 15 EUR od pary. Nic nie trzeba przynosic, chyba, ze ktos bardzo chce. Prosze o informacje, jesli ktos przychodzi z rodzina!
Ps. Prosze tez o zgloszenie wszelkich zmian, spoznien, nieobecnosci etc. Powodzenie turnieju zalezy od kazdego z nas, bo nie bedziemy mogli zaczac, dopoki nie bedzie kompletu.
Pozdrawiam!
h
Potwierdzam takze przyjazd ekipy M+M oraz OPOCE Team wspolnym transportem. Niestety nie bedziemy mogli przybyc z duzym wyprzedzeniem (wiec juz zalujemy, ze grill nas ominie), bo co poniektorzy sa zaangazowani w Swieto Europy na Kirchbergu i dopiero okolo 16.00 beda mogli wyruszyc w kierunku polnocnym, ale – na ile taka deklaracja w ogole moze byc wiarygodna w moich ustach – moge obiecac, ze na 17-ta sie nie spoznimy
Drodzy turniejowicze!
Przepraszamy Was bardzo za nasza wczorajsza nieobecnosc spowodowana, ze tak powiem, force majeure...
Mamy nadzieje, ze nie pokrzyzowalo Wam to planow, udalo sie rozpisac wszystko na 6 par i impreza okazala sie udana.
Gratulacje dla zwyciezcow, chwala pokonanym i - mamy nadzieje - do zobaczenia nastepnym razem.
Pozdrawiamy serdecznie,
M&S
Przepraszamy Was bardzo za nasza wczorajsza nieobecnosc spowodowana, ze tak powiem, force majeure...
Mamy nadzieje, ze nie pokrzyzowalo Wam to planow, udalo sie rozpisac wszystko na 6 par i impreza okazala sie udana.
Gratulacje dla zwyciezcow, chwala pokonanym i - mamy nadzieje - do zobaczenia nastepnym razem.
Pozdrawiamy serdecznie,
M&S