problemy z konsulem
problemy z konsulem
witam czy tylko ja mam takiego pecha i musze miec problemy z naszym konsulatem?? a raczej z pracownikami??
Re: problemy z konsulem
tak, chyba tylko Tyasienka pisze:witam czy tylko ja mam takiego pecha i musze miec problemy z naszym konsulatem?? a raczej z pracownikami??
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
No to skoro sie tu zaczyna licytacja na zadowolonych i niezadowolonych to ja wpisuje swoje doswiadczenia.
Staram sie miec jak najmniej wspolnego z urzedami wszelakimi ale jak juz musialem sie do przedstawicielstwa Polski w Luksemburgu wybrac to zawsze zalatwialem to co mialem do zalatwienia, zawsze odbywalo sie to w milej i kulturanej atmosferze.
Dodam rowniez ze dwa razy bylem obsluzony lepiej niz przewiduja to standardy. Zupelnie nieodplatnie i nie po znajomosci wykonane zosatlo dla mnie wiecej (na specjalne moje zyczenie) niz normalnie moznaby oczekiwac od urzednikow.
Ja jestem na TAK
Dotyczy to obecnego jak i poprzedniego stanu zalogi naszego konsulatu.
Staram sie miec jak najmniej wspolnego z urzedami wszelakimi ale jak juz musialem sie do przedstawicielstwa Polski w Luksemburgu wybrac to zawsze zalatwialem to co mialem do zalatwienia, zawsze odbywalo sie to w milej i kulturanej atmosferze.
Dodam rowniez ze dwa razy bylem obsluzony lepiej niz przewiduja to standardy. Zupelnie nieodplatnie i nie po znajomosci wykonane zosatlo dla mnie wiecej (na specjalne moje zyczenie) niz normalnie moznaby oczekiwac od urzednikow.
Ja jestem na TAK
Dotyczy to obecnego jak i poprzedniego stanu zalogi naszego konsulatu.
Ura Bura Szef Podwóra
No to ja teraz wyrażę swoja opinie
bylem parę razy w konsulacie , Nigdy nie spotkałem się ze złym zachowaniem,
a wrecz przeciwnie,
dzwoniono do mnie , informowano o wszystkim
nie raz moja córka od bardzo miłego Pana dostała słodycze
Ale jeśli zdarzają się jednostki co im coś nie pasuje , sory nie każdemu można dogodzić
nie każdy ma dobre dni , a błędy popełnia każdy
pozdrawiam konsulat i bez stresu
sa ludzie i LUDZISKA
bylem parę razy w konsulacie , Nigdy nie spotkałem się ze złym zachowaniem,
a wrecz przeciwnie,
dzwoniono do mnie , informowano o wszystkim
nie raz moja córka od bardzo miłego Pana dostała słodycze
Ale jeśli zdarzają się jednostki co im coś nie pasuje , sory nie każdemu można dogodzić
nie każdy ma dobre dni , a błędy popełnia każdy
pozdrawiam konsulat i bez stresu
sa ludzie i LUDZISKA
W marcu załatwialiśmy w konsulacie pogrzeb naszego drogiego syna. Nie mamy słów podziwu dla Pani Konsul oraz dla pracowników. Przemili ludzie, którzy otoczyli nas ciepłą opieką i wszystkie sprawy zostały załatwione sprawnie i bardzo szybko.
Pozdrawiam wszystkich pracowników konsulatu, a Tobie życzę uroczego ślubu.
Pozdrawiam wszystkich pracowników konsulatu, a Tobie życzę uroczego ślubu.
ja niestety mialamy problemy ze slubem dwa razy zmieniali mi date slubu jedna poltora tyg przed planowana ceremonia kolejny problem pojawil sie z wystawieniem deklaracji w jezyku francuskim ze wzielam slub czekalam ponad tydzien az laskawie wydrukuja nastepnym problemem pojawilo sie to ze nasza Pani konsul zapomniala poprzybijac pieczatek w papierkach jak wysylala do warszawy i na dodatek z opoznieniem slub mialam 24 kwietnia a paiery do warszawy dopiero doszly 14 i to jeszcze nie kompletne:(
wiec moze dlatego nie wspominam milo pracy naszego konsula mam nadzieje ze to byl tylko jednorazowy wybryk
wiec moze dlatego nie wspominam milo pracy naszego konsula mam nadzieje ze to byl tylko jednorazowy wybryk
Ja tez nie zawsze jestem zadowolona z obslugi w konsulacie.
Np dzis zmarnowalam czas, zeby tam pojechac, bo ... pocalowalam klamke. Powod oczywisty - Boze Cialo. Niestety, nie mam polskiego kalendarza i nie wiedzialam o tym. Moja wina! Ale czy konsulat nie moglby zamiescic takiej informacji w internecie???
Chyba ze 2 lata temu bylam tam odebrac paszport dla dziecka. Kolejna niespodzianka, mimo ustalonego terminu, dokument nie byl gotowy. Potem 'zrobil sie' w 10 minut, ale z mojego syna zrobiono kobiete... Calkowita porazka...
Np dzis zmarnowalam czas, zeby tam pojechac, bo ... pocalowalam klamke. Powod oczywisty - Boze Cialo. Niestety, nie mam polskiego kalendarza i nie wiedzialam o tym. Moja wina! Ale czy konsulat nie moglby zamiescic takiej informacji w internecie???
Chyba ze 2 lata temu bylam tam odebrac paszport dla dziecka. Kolejna niespodzianka, mimo ustalonego terminu, dokument nie byl gotowy. Potem 'zrobil sie' w 10 minut, ale z mojego syna zrobiono kobiete... Calkowita porazka...
Agata