wypadek w pracy

Dokumenty, pozwolenia, zwrot VAT, rejestracja samochodu...
grzegorz1003

wypadek w pracy

Post autor: grzegorz1003 »

witam wszystkich mam kilka pytań pracuje we francji w metz przez agencje pracy interim 4 lata mam płacone świadczenia podatki we francji ubezpieczenie społeczne karta vital jest dwa dni temu miałem wypadek spadłem ze schodów i złamałem noge w kostce mam świadka zdarzenia który zawiózł mnie do szpitala i zeznał ze stało sie tak jak pokrzywdzony mówi po całej sprawie dostałem kilka papierów gdzie jest opisane ze jest to wypadek w pracy moje pytani jest takie czy dostane odszkodowanie jest to duza budowa ja pracuje jako monter płyt k/gips gdzie mam szukać jakiejś pomocy w tej sprawie by mnie nie wydymali tak to nazwę prosze o pomoc
dawid

Post autor: dawid »

witam zadzwon do mnie dam ci namiary na pewna pania
661205399
moj ojciec tez mial wypadek , wiec moze pomoge
grzegorz1003

wypadek w pracy

Post autor: grzegorz1003 »

dziś do czytałem się co pisze na zwolnieniu mam złamaną kość pięty z tego co piszą w necie jest to poważne złamanie i leczenie trwa bardzo długo z kulami nie rozstanę się przez 3mc i rehabilitacja może z was ktoś się orientuje jak długo trwać może leczenie z tego co wiem należy mi się 100% wynagrodzenia które miałem do tej pory które będzie mi wypłaca assurance maladie i czy mogę wyjechać do polski i tam się leczyć tz kontynuacja leczenia a świadczenia z francji nie stracę
ODPOWIEDZ