witam
czy nadal sa organizowane spotkania polakow w piatki wieczorem w roznych barach? bylam na takim jednym w "catclub" ale to juz bylo dawno no i chetnie bym jeszcze raz sie wybrala
mysle ze kazdy z nas czuje sie czasami troszke samotny i chcialby z kims pogadac czasami ciezko sie przelamac tez chetnie bym sobie z kims pogadal tylko czasami sie wstydze
<oops>
halu pisze:to ja proponuje "palais" w sobote 21-go maja godz. 21.30-22.00 na gorze , ale jezeli ktos ma lepszy pomysl to chetnie
Na poczatku tak zawsze jest duzo osob pisze ze chetnie chce sie spotkac a jak przychodzi sobota konkret potwierdzenia miejsca godziny to cisza <mrgreen> w sobote o godzinie 22 TO ZA WCZESNIE jeszcze zbytnio nic sie nie dzieje najlepiej wyjsc o,23,-najwczesniej ,24:00 zaczyna cos sie dziac
Majac pasje-zaintersownia-hobby ,wtedy zycie staje sie naprawde ciekawe
...i ja tego wlasnie nijak pojac nie moge....dlaczego tak pozno musi sie imprezowanie zaczynac?... <bezradny> ok. 24 -1 w nocy to ja np. juz "odjezdzam"....kiedys imprezowalo sie tak np. od 20:00, okolo 1-2 w nocy sie konczylo (no ok., czasem/niektorzy do rana...)...jestem swiadoma, ze teraz imprezy zaczynaja sie okolo polnocy i pozniej, ale moglby mnie ktos objasnic jaki jest tego powod?... (znaczy takiego przesuniecia w czasie?...)
tzn. do spotkania nie dojdzie? <beczy>
wiem ze, imprezy zaczynaja sie okolo 23.00 ale pomyslalam ze, moze dla niektorych to za pozno <roll> ja nadal jestem ZA spotkaniem