Polski pediatra w luxemburgu??
Polski pediatra w luxemburgu??
..Jak w temacie czy Ktos wie cos o istnieniu polskiego pediatry w luxemburgu?. Moje 4 letnie dziecko cała zime spedziło zamiast w szkole to w domu na kolejnych antyboiotykach,chcialam skonsultowac sie z polskim pediatra zeby wszytstko czarno na białym rozumiec :> bo nasz francuski jest na takim dosc srednim poziomie dogadac sie dogadamy ,ale wiadomo nie ma to jak całkowicie jasna rozmowa po polsku....BARDZO prosze o informacje jesli ktos cos wie na priva badz tu ,PROSZE ... <bezradny>
Musialam zapytac kogos Kto wie lepiej niz ja:). Poprostu słyszałam ,ze w luxemburgu jest polska pani pediatra z tad to pytanie . Juz nie jeden raz korzystałam z listy lekarzy na tej stronie i bardzo jest przydatna. słyszałam ,ze ta pani nie jest tam wpisana,takze zdecydowałam sie zapytac wiekszej grupy osobek ktore sa zapewne dokładniej poinformowani niz ja:). mimo to dziekuje za odpowiedz:]
Sama raz korzystalam z uslug tej pani doktor:
Nowara-Czech Ewa L-467 Differdange 3, rue Theis Tel. 58 93 09
Jest w dziale "internista" naszej listy lekarzy, ale z poprzednich rozmow na forum wnosze, ze jest rowniez laryngologiem. no i nie tyle "internista", co "lekarzem domowym", wiec dzieci (moze poza niemowletami) tez "obsluguje" - moze w wyszukiwarce udaloby Ci sie odnalezc te stare posty?... A najlepiej - zadzwon i sie spytaj.
Nowara-Czech Ewa L-467 Differdange 3, rue Theis Tel. 58 93 09
Jest w dziale "internista" naszej listy lekarzy, ale z poprzednich rozmow na forum wnosze, ze jest rowniez laryngologiem. no i nie tyle "internista", co "lekarzem domowym", wiec dzieci (moze poza niemowletami) tez "obsluguje" - moze w wyszukiwarce udaloby Ci sie odnalezc te stare posty?... A najlepiej - zadzwon i sie spytaj.
polski pediatra
Pani Czech-Nawara nie jest pediatrą lecz lekarzem internistą, jak podano powyżej. Byłam u niej z małym (dwuletnim) dzieckiem i owszem pomogła, ale sama stwierdziła, że nie jest pediatrą.
Mieszkam we francji tuz przy granicy z luxemburgiem ,nie wiem jak jest w lux ale we francji dzieci powyzej 2 lat prowadzi normalny internista-lekarz rodzinny nie pediatra. jak chcielismy z naszym 4 latkiem isc do pediatry u nas w miescie,odesłał nas z kwitkiem i powiedział ze synek jest ZA DUZY na pediatre<shock> <shock> <shock> . z tad moje poszukiwania polskojezycznego lekarza ,ale dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi