Kondolencje dla rodziny zmarłego Sebastiana
Kondolencje dla rodziny zmarłego Sebastiana
Życie przemija, jednak pamięć o kochanej osobie pozostaje w sercach na zawsze.
Wyrazy głębokiego żalu i współczucia z powodu tragicznej śmierci wspaniałego człowieka Ś.P. Sebastiana Świercza (założyciela i szefa polskiej firmy budowlanej RENOMIX)
Siły w przetrwaniu tych ciężkich chwil smutku i żałoby, przesyłają:
pracownicy firmy RENOMIX.lu oraz
wszyscy przyjaciele, znajomi, oraz współpracownicy Ś.P. Sebastiana
Wyrazy głębokiego żalu i współczucia z powodu tragicznej śmierci wspaniałego człowieka Ś.P. Sebastiana Świercza (założyciela i szefa polskiej firmy budowlanej RENOMIX)
Siły w przetrwaniu tych ciężkich chwil smutku i żałoby, przesyłają:
pracownicy firmy RENOMIX.lu oraz
wszyscy przyjaciele, znajomi, oraz współpracownicy Ś.P. Sebastiana
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez websites, łącznie zmieniany 1 raz.
- gpiesiewicz
Dolaczam sie do kondolencji...
Nie moge w to uwierzyc... Wlasnie probowalismy sie z Sebastianem skontaktowac... Najszczersze kondolencji dla rodziny.
Ja na pana Sebastiana czekałem dziś rano. Potem przekazano mi tę smutną wiadomość.
Trudno w to uwierzyć, szczególnie, że pan Sebastian był jedną z najsympatyczniejszych osób, które tu w Luksemburgu spotkałem.
Składam wyrazy współczucia rodzinie.
Trudno w to uwierzyć, szczególnie, że pan Sebastian był jedną z najsympatyczniejszych osób, które tu w Luksemburgu spotkałem.
Składam wyrazy współczucia rodzinie.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez IronBone, łącznie zmieniany 1 raz.
[*]
Pana Sebastiana spotkalam raz, byl u nas w domu, tydzien temu...
Wymierzyl kuchnie, rozmawialismy o rurach, tynkach, o tym co jest do zrobienia w tej naszej kuchni. Nieprawdopodobnie sypatyczny, mily i konkretny, i taki spokojny...
Po rozmowie z Nim perspektywa remontu polowy domu nie wydawala sie az taka straszna...
Najszczersze wyrazy wspolczucia, rodzinie i najblizszym...
Swiec Panie nad Jego dusza.
Wymierzyl kuchnie, rozmawialismy o rurach, tynkach, o tym co jest do zrobienia w tej naszej kuchni. Nieprawdopodobnie sypatyczny, mily i konkretny, i taki spokojny...
Po rozmowie z Nim perspektywa remontu polowy domu nie wydawala sie az taka straszna...
Najszczersze wyrazy wspolczucia, rodzinie i najblizszym...
Swiec Panie nad Jego dusza.
Sabina
Podobno nie ma ludzi nie zastapionych,ale w przypadku Sebastiana bedzie b.ciezko...Niesamowity Kumpel-do tanca i do rozanca.Tak sie cieszyl w sobote z zyczen,z okazji ,,Dnia Faceta,,.Ciezko bedzie przejezdzac Quatre-vent..Dla nas wszystkich to miejsce zmienia sie w pustke po Tobie,nie bedzie mozna juz wypic,,wesolej kawki,,z SEBUSIEM...Zycze duzo wytrwalosci Rodzinie..
pomocna dłoń
Sebastian był miłą, uśmiechniętą, pełną wiary w lepsze jutro osobą... nie odmówił pomocy kiedy ktoś jej potrzebował... gdy zjawiłem się w Luxembourgu po raz pierwszy, to właśnie on przyjął mnie do pracy bez zastanowienia... nie będzie już drugiej takiej osoby...
Moje kondolencje dla rodziny Sebastiana
Moje kondolencje dla rodziny Sebastiana