Moja kolezanka z biura ma pare mebli do sprzedania. Ponizej przesylam opis tych mebli oraz namiary kontaktowe.
un canapé Alcantara rouge
un canapé lit IKEA beige état neuf - modèle Beddinge Lövas p. 131
lit très simple 1,40 t^te de lit en métal noir
un bahut brun foncé (4 portes et 4 tiroirs) (2 x 0,95 x 0,55)
un paravent noir
un porte-manteaux sur pieds
une commode cuisine IKEA (2 petits et trois grands tiroirs)
diverses appliques
prix très raisonnable
éventuellement machine à laver Siemens (4 an)
Marie-Thérèse Medernach
My phone number:
Home 44 17 44
GSM: 621 766 142
Office´4300 255 11
Mozna sie z nia porozumiec po francusku, angielsku, niemiecku i po luksembursku.
meble na sprzedaz
-
To moze byc problem tzn. problem z mojej strony. Dzis jestem ostatni dzien w pracy przed dluzszym urlopem i obawiam sie, ze nie uda mi sie zorganizowac tego na dzis. Jakbys mi przeslala na priva swoj e-mail to poprosze kolezanke o takie zdjecia, podam Twoj adres i pewnie Ci przesle. Tym niemniej jeszcze sie upewnie czy ona czasem nie ma takich zdjec przy sobie.
-
Mam zdjecie tej serwantki/komody z 4 drzwiczkami i 4 szufladami. Zainteresowanym moge przeslac na priva. Moj e-mail to: kot00@gazeta.pl. Nie potrafie tu umiescic tego zdjecia. Niestety tylko zdjecie tego mebla jest dostepne a z nastepnymi bedzie problem bo sa jeszcze w Wiedniu. Kolezanka wlasnie stamtad przeniosla sie do Luxa i meble jeszcze stoja tam w jakims magazynie. Moge tylko jeszcze podpowiedziec, ze to lozko skladane mozecie znalezc w magazynie IKEI na 2007 r. str. 131, Beddinge Lovas, bez tej czesci, ktora jest na posciel oraz ta komoda z dwoma malymi i trzema duzymi szufladami jest podobna do tej ze str. 220, tylko biala.
mmm191 napisalam do Ciebie na priva.
mmm191 napisalam do Ciebie na priva.