Poszukiwana naprawde dobra sprawdzona fryzjerka
Poszukiwana naprawde dobra sprawdzona fryzjerka
Moglby ktos polecic naprawde dobra sprawdzona fryzjerke? potrafiaca robic pasemka,balejaz? (blond pasemka na wlosach ciemny braz)
-
dzień dobry jestem z zawodu fryzjerką i potrafię robić balejaż i pasemka,potrawie z ciemnych wlosow zrobic jasne pasemka.Jesli jest pani zainteresowana moja wiadomością proszę o kontakt na mojego meila KasiulaK1990@wp.pl
-
fryzjerka
niestety nie posiadam cennika,zawsze u kolezanki sobie w cenniku sprawdzam.Jesli chodzi o rozjasniacze to...jooana,palette,z joanny intesywny blad,blad proteinowy,rozjasniacz do pasemek i balejazu 4-5tonow,rozjasniacz w sprayu itd
-
fryzjerka
wsumie to na roznych rozjasniaczach tak jak wymienilam Joanna,Palette,Garniera itd
-
powiem pani ze ja sobie robie czesto nawet wlosy farba joanna i nie narzekam,ja sobie rozjasnialam z czarnego koloru jasne pasemka i powiem pani ze bylam zadowolona,to normalne ze jesli chce sie pasemka jasne z ciemnych wlosow to tzeba dluzej trzymac rozjasniacz na glowie i to bez roznicy z jakiej on jest firmy,ale polecal tez rozjasniacz z palette.
-
jesli chodzi o cenny to np strzyzenie meski 25euro, strzyzenie damskie 30euro,odrosty 40euro,balejaz 70euro,pasemka+obcięcie koncówek 70/80euro,nakladanie farby+obcięcia 55euro. sprawdzalam wlasnie przed chwila w cenniku u kolezanki i tak wszedzie z cenny po schodzilam 10 euro prawie.bo naprzyklad same odrosty zeby zrobic to 50/60 euro.
Czyli na męskie ok70-100 na godzinę i oczywiście na czarno bez salonu i kosztów z tym związanych ,czynsz ,utrzymanie ew francyza (koszta szkoleń i odpowiedniego wyposażenia ) koszta personelu ubezpieczenia podatki itp......
albo się mylę bo to są ceny w złotówkach
albo się mylę bo to są ceny w złotówkach
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
-
-
Opinie kobiet na temat rozjasniacza Joanna" http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22234