Zwrot kosztów za wizytę u dentysty

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
fenix

Post autor: fenix »

dzieki danka.a jak to sie ma gdybym chcial wkrecic czy tam wkleic np. 4 zeby naraz?
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

fenix pisze: jak to sie ma gdybym chcial wkrecic czy tam wkleic np. 4 zeby naraz?
To dentysta pewnie zrobi upust za 3 płatne jeden bezpłatny <mrgreen>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
fenix

ODWAL SIE STARY ,OK??? JAK BEDE CHCIAL POCZYTAC KOMENTARZE TO WRZUCE SOBIE NA FEJSA FOTKE Z WAKACJI. OBSLUGA PORTALU TEZ MA CIE DOSC .
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

fenix pisze:ODWAL SIE STARY ,OK??? JAK BEDE CHCIAL POCZYTAC KOMENTARZE TO WRZUCE SOBIE NA FEJSA FOTKE Z WAKACJI. OBSLUGA PORTALU TEZ MA CIE DOSC .
widać ze awatar pasuje do autora wpisu <rotfl>

lecząc 4 zęby to kosztuje tyle samo co 4x 1 ale chyba upusty nie są zabronione bo wątpię czy ktoś jest zainteresowany płacić więcej niż za 4
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
fenix

ja pisze o zwrocie kosztow.muj awatar nie jest odzwierciedleniem mojej osobowosci.
http://youtu.be/eQ4SdsmiJ0A
MaWi

Post autor: MaWi »

stary pisze:
fenix pisze: jak to sie ma gdybym chcial wkrecic czy tam wkleic np. 4 zeby naraz?
To dentysta pewnie zrobi upust za 3 płatne jeden bezpłatny <mrgreen>
Stary, mam grzeczna, acz stanowcza prosbe: wyhamuj. Sa jednak pewne granice, poza ktorymi wszelka tolerancja sie konczy. Wpisami tego typu podwazasz sensownosc istnienia kazdego forum, a tym bardziej forum polska.lu. Popatrz na to moze jeszcze z tej strony - jak bedziesz tak dalej ludziom sie naprzykrzal, to skonczy sie tym, ze nikt juz o nic na polska.lu nie zapyta. I co ty wtedy zrobisz?... Nie bedzie ci smutno i jakos tak do d...?

Umowmy sie, moze, ze to jest naprawde ostatnie "grzeczne zwrocenie uwagi". Tyle tu juz bylo o luksemburskich urzednikach, a przeciez w koncu administrator to takze stanowisko urzednicze; zastanow sie nad tym dobrze.
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Wracając do pytania fenix...
Na jednym rachunku mogą być umieszczone wszystkie zęby, które leczyłeś tego dnia, ale wszystko musi byc dokładnie opisane.
Danka
Awatar użytkownika
fenix

wlasnie o to mi chodzilo .dzieki danka jeszcze raz.pozdrawiam i udanego karnawalu zycze :) http://youtu.be/d5MqlLVeynQ
ODPOWIEDZ