miod z poludnia polski zawiera zloto chyba

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
Beata Czajka

Post autor: Beata Czajka »

To bylo zapytanie-rozumie, ze nie kazdego stac! Produkt jest do odbioru TU i TERAZ.
Zdzierstwo, zdzierstwem ale realia Luksemburga realiami. Kupujac tutaj chleb, piwo czy ubrania nie porownuje cen do cen polskich.

Jest mozliwosc zrobienia zamowienia na miod goralski (rowniez na "kropelke goralskiej abstynencji" :) ), wowczas cena byla by do negocjacji z tym, iz czas oczekiwania dluzszy! :)
Awatar użytkownika
Beata Czajka

Post autor: Beata Czajka »

Dodam, aby podniesc niektorym poziom adrenaliny, a zarazem wydluzyc dyskusje, iz produkty pochodza z zosobow rodzinnych! :)

Pozdrawiam
hala

Post autor: hala »

Jestes jak ... jak .... hmmm - juz wiem ! Jak zona Goloty ![/quote]

Za wikipedią: "...Żona Andrzeja Gołoty posiada także licencję sędziego bokserskiego..."

Mam nadzieję, że właśnie ten element porównawczy przechylił szalę na moją korzyść.
A tak na marginesie małżeńskim, to mój były mąż mawiał zawsze, że najlepsze rogale to śp. Kazio Deyna.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Na razie to wygląda jak sprzedaż kota w worku

przypuszczam ze taki świetny produkt bywał na konkursach międzynarodowych i zdobył pewna ilość medali za super jakość warto się tym pochwalić

czekamy !!!!!! <hejka>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Kama

Post autor: Kama »

ja też mam miód z Polski. Mogę sprzedać za 50 EUR. :p
Borys

Post autor: Borys »

Ja mam resztke miodu w sloiku. Moge dac wylizac. Dogadamy sie co do ceny.

Hala - rozchodzilo mnie sie o to ze tak to niby zwykla zgryzliwa babka jestes ale jak czasem dowalisz to prawie jak Kliczko, Adamek i Golota razem wzieci. I to sie mnie tak spodobalo.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

Ja tez mam miód z Polski, z Dolnośląskich borów, mający dodatkowo unijne certyfikaty etc... 100€ za słoik, jeśli ktos chętny ;) :p
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Beato, bedziesz musiala chyba ta cene obnizyc. Wierze, ze jest to produkt z rodzinnej pasieki i najwyzszej jakosci, ale cena jest dwa razy wyzsza od lokalnych producentow najwyzszej jakosci. (np ten z Apach, lub inny z poludnia Francji - w obu przypadkach cena za litr nie przekraczala 12€ za lepsze smaki, i 8€ za wielokwiatowy)
Dlatego ponawiam pytanie o smak miodu, ktory sprzedajesz.

Coraz czesciej zauwazam, ze skonczyly sie czasy, kiedy produkty z Polski wygrywaly cena. Zostala jeszcze jakosc (gdzieniegdzie).
W sklepie polskim w Cattenom dalem sie ostatnio skusic na polski miod. Oprocz ceny niestety nic tego miodu nie wyroznialo. Niestety byl to produkt nedznej jakosci z olbrzymiej fabryki na mazurach, ktorej nazwy nie pomne.
PolskaInez

Post autor: PolskaInez »

Pewnie byloby wielu chetnych na dobry miod z Polski ,ale w rozsadnej cenie...
ODPOWIEDZ