Poszukuje dobrej ekipy przeprowadzkowej

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Nowa

Poszukuje dobrej ekipy przeprowadzkowej

Post autor: Nowa »

21/12/2011 przeprowadzamy sie z Bonnevoie do Roeser. Poszukuje fajnej ekipy przeprowadzkowej, ktoraby zajela sie rowniez rozmontowaniem i zmontowaniem mebli (IKEA). Nie ma tego duzo, sofa, stol , lozko, szafa, komoda.
Macie moze jakies pomysly. Probowalam pisac do oslawionego pana Borysa, ale niestety nie dostalam odpowiedzi :((.

Pozdrawiam

K.
MaWi

Post autor: MaWi »

Watek przenosze, z uwagi na to pytanie:
Nowa pisze:Macie moze jakies pomysly.
Na ktore jednakowoz nikt nie bylby w stanie odpowiedziec na forum Ogloszenia drobne, gdzie, jak wiadomo, mozliwosc komentowania postow zostala juz dawno temu wylaczona, z uwagi na nader czeste "recenzowanie" przez roznych uzytkownikow (nawet niekoniecznie zainteresowanych podmiotem) ogloszen sprzedazy/kupna/wynajmu zamieszczanych przez innych uzytkownikow.

Ale do rzeczy - teraz mozna bedzie wreszcie nie tylko umiescic pod postem "jakies pomysly", ale moze i sam pan Borys sie tu odezwie :)
Borys

Re: Poszukuje dobrej ekipy przeprowadzkowej

Post autor: Borys »

Nowa pisze:Probowalam pisac do oslawionego pana Borysa, ale niestety nie dostalam odpowiedzi :((.
Nowa , nic od Ciebie nie otrzymalem, ani maila ani priva ani smsa ani telefonu to zapewne dlatego nie otrzymalas odpowiedzi. Jak widze moja slawa nie slabnie.

Najlatwiej jest do mnie zadzwonic na numer 691 502 975 , mozna tez wyslac priv, niestety opcja "wyslij email" tu na forum chyba jakos szwankuje.

W kazdym razie - wyslalem juz priva i chetnie sprawie bys sie przeprowadzila do Roeser i zebys byla zadowolona na tyle by podtrzymywac ma niepisana slawe ;)

Pozdrawiam
Borys
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Nowa pisze:oslawionego pana Borysa
Ja jednak nie wytrzymałam i wtrącę mały off topic. Osławiony = mający złą sławę, a chyba w tym przypadku jednak nie o to chodziło ;)
aguzia78

Post autor: aguzia78 »

Polecam" RENOMIX",super ekipa.Przeprowadzki wykonuja szybko i sprawnie z rozmontowaniem i zmontowaniem mebli.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Baufirma Renomix entstand im August 2008 als Einmannfirma – Sebastian Świercz (Bautechniker mit 20-jähriger Erfahrung im Bauwesen).

nie wiedzialem ze baufirma tlumaczy sie przepowadzki musze znalesc dobry kurs niemieckiego <czyta>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Borys

Post autor: Borys »

stary pisze:Baufirma Renomix entstand im August 2008 als Einmannfirma – Sebastian Świercz (Bautechniker mit 20-jähriger Erfahrung im Bauwesen).

nie wiedzialem ze baufirma tlumaczy sie przepowadzki musze znalesc dobry kurs niemieckiego <czyta>
Otoz Stary wiedz ze RENOMIX to firma zajmujaca sie budowlanka ale rowniez wykonuja od czasu do czasu przeprowadzki.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Trudno wywróżyć to z ich strony internetowej ;)

A być może mój piekarz jest tez okulista to będzie łatwiej się umówić ..... <rotfl>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Nowa

Post autor: Nowa »

Dzieki za wsparcie. Probuje skontaktowac sie z Borysem przez tel.
K
ODPOWIEDZ