mieszkanie
Moderator: LuxTeam
mieszkanie
Do wynajecia mieszkanie
ok 72 m od zaraz Luxembourg -Bonevla
ok 72 m od zaraz Luxembourg -Bonevla
Na pewno za 150€ 3 pokoje (20,17,30) w nowym budownictwie kuchnia całkowicie wyposażona nowym sprzętem , garaż ,balkon,piwnica,winda, opłaty (charges) już wliczone
pozwoliłem sobie dopisać te detale bo żeby dodać tu ogłoszenie admini żądają kosmiczne ceny za każde słowo ogłoszenia
pozwoliłem sobie dopisać te detale bo żeby dodać tu ogłoszenie admini żądają kosmiczne ceny za każde słowo ogłoszenia
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
-
Stary jaki ty czepialski jesteś Przeglądam sobie forum od czasu do czasu i po kilku tygodniach stwierdzam, że jesteś jak ten mupet z loży szyderców odpuść trochę, to tylko forum...nie ma sensu się tak nakręcać (chyba, że czerpiesz z tego przyjemność..)
Sorry za offtopic ale nie mogłam się już powstrzymać
Sorry za offtopic ale nie mogłam się już powstrzymać
A który konkretnie, bo ich było dwóch - Statler i Waldorf?irja28 pisze:Stary jaki ty czepialski jesteś Przeglądam sobie forum od czasu do czasu i po kilku tygodniach stwierdzam, że jesteś jak ten mupet z loży szyderców
Ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Muppet Show bez nich, tak samo jak forum bez starego
S: The question is: what is a 'Mahna Mahna'?
W: The question is: who cares?!
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
ale ja starego wcale nie chcę z forum wyrzucać
Co do ogłoszeń, jak mnie coś nie interesuje to nie komentuję bo jaki to ma sens, ktoś chce kupić samochód czy meblościankę to zadzwoni i się dogada...
Za chwilę będziesz się czepiał, że ktoś nie używa polskich znaków, albo używa zbyt wielu, albo w złych konfiguracjach...albo że pisze na forum, a nie mieszka w Lux, albo mieszka zbyt krótko, albo zbyt długo itd.
To już sprawa ogłaszającego czy dobrze napisał posta, czy podał zbyt mało szczegółów etc...no ale ty się tak zamartwiasz o jego interesy to widocznie wypadasz z kategorii loży szyderców aby przejść na ciemną stronę mocy tam gdzie żyją troskliwe misie
Co do ogłoszeń, jak mnie coś nie interesuje to nie komentuję bo jaki to ma sens, ktoś chce kupić samochód czy meblościankę to zadzwoni i się dogada...
Za chwilę będziesz się czepiał, że ktoś nie używa polskich znaków, albo używa zbyt wielu, albo w złych konfiguracjach...albo że pisze na forum, a nie mieszka w Lux, albo mieszka zbyt krótko, albo zbyt długo itd.
To już sprawa ogłaszającego czy dobrze napisał posta, czy podał zbyt mało szczegółów etc...no ale ty się tak zamartwiasz o jego interesy to widocznie wypadasz z kategorii loży szyderców aby przejść na ciemną stronę mocy tam gdzie żyją troskliwe misie