Tęczowy Luksemburg
Moderator: LuxTeam
Tęczowy Luksemburg
Witam, czy ktoś z Was woli partnerów tej samej płci? Przyjechałem tu z chłopakiem i chętnie poznamy jakieś osoby z branży lub osoby z pozytywnym podejściem w tej kwestii Czekamy na kontakt na Wiadomościach Prywatnych lub w temacie
O! Czy to znaczy ze "tolerancyjny polak" juz nie bedzie oksymoronem? <kotek> Nareszcie, choc przyznam ze sam wole Azjatki (a czym ich wiecej tym lepiej) <mrgreen>
Polecam Ancien Cinema w Vianden, tam raczej "artystycznie" a barman przyjazny, i Holendrow duzo (a to zawsze znak kultury ).
Zapraszam nietolerancyjnych (a wiecie kim jestescie drodzy koledzy), do dyskusji.
Polecam Ancien Cinema w Vianden, tam raczej "artystycznie" a barman przyjazny, i Holendrow duzo (a to zawsze znak kultury ).
Zapraszam nietolerancyjnych (a wiecie kim jestescie drodzy koledzy), do dyskusji.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Re: Tęczowy Luksemburg
Nie lekajcie sie.art920 pisze:jlub osoby z pozytywnym podejściem w tej kwestii :
Chlopaki Ja znam dwa fajne cluby dla homo ,tam to dopiero mozna sie wyszalec a jacy fajni faceci tam przychodza mm <mrgreen> , niby dla geji ,ale przychodza wszyscy kobiety ,hetero ,ogolnie ludzie bardzo tolerancyjni ,otwarci -MOnkey club polecam i red&white -rozne wystepy tam sa organizowane-mozna pospiewac <mrgreen> , naprawde fajna atmosfera tolerancji w obu klubach panuje,warto sie wybrac
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
TaJagódka pisze:Chlopaki Ja znam dwa fajne cluby dla homo ,tam to dopiero mozna sie wyszalec a jacy fajni faceci tam przychodza mm <mrgreen> , niby dla geji ,ale przychodza wszyscy kobiety ,hetero ,ogolnie ludzie bardzo tolerancyjni ,otwarci -MOnkey club polecam i red&white -rozne wystepy tam sa organizowane-mozna pospiewac <mrgreen> , naprawde fajna atmosfera tolerancji w obu klubach panuje,warto sie wybrac
no Monkey zwiedzony
bardzo fajnie, niezla muza i pogibac sie mozna