POCZTAQ

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

POCZTAQ

Post autor: bamaza42 »

Czy tylko ja mam wrazenie, ze niejaki POCZTAQ prowadzi na tym forum cokolwiek dziwna dzialalnosc?.....posrednik?....
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Chyba nie. Po prostu powtarza posty ad nauseam bo nikt nie chce wozka lub volvo ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
POCZTAQ

Post autor: POCZTAQ »

o co ci kolego czy kim tam jestes
chodzi??????????????????????????????????????????mysle ze ta str.jest do oglaszania sie i tak tez robie,jezeli masz jakies obiekcje to zmien stronke albo nie wchodz na moje ogloszenia,ok???powodzonka
Borys

Re: POCZTAQ

Post autor: Borys »

bamaza42 pisze:Czy tylko ja mam wrazenie, ze niejaki POCZTAQ prowadzi na tym forum cokolwiek dziwna dzialalnosc?.....posrednik?....
Raczej nie. Mysle ze jest po prostu nierozgarniety w obsludze forum i tyle. Uwazam tez ze to nie jest powod by zakladac o nim oddzielne topiki. Chcesz go Bamaza pouczyc to zwroc sie do chlopaka na priva, tak chyba bedzie lepiej niz rzucac pod dyskusje publiczna jego dzialanosc na forum.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

W sumie to mnie ani ziebi ani grzeje.....tylko dziwne mi sie wydalo to spektrum ogloszen...w sumie - jezeli nikomu, wlacznie z adminami to nie przeszkadza, to i ja bede te dziwne posty po prostu "delete"....za rada kolegi "nierozgarnietego" :p
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Bamazo masz racje bo jak już stwierdziłem to traktuje sprzedaż czegoś jako praca czyli handlarz lub pośrednik
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

digilante pisze:Po prostu powtarza posty ad nauseam bo nikt nie chce wózka lub volvo
nawet anteny satelitarnej z super opisem typu "sprzedam kota w worku"

lub samochodu " sprzedam samochód na 4 kolach z drzwiami "
będąc pracodawca bałbym się zatrudnić taka osobę do sprzedawania czegokolwiek

<hm>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
ODPOWIEDZ