Kiedy promocje kuchni IKEA?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
madou

Kiedy promocje kuchni IKEA?

Post autor: madou »

Witam,

mamy w planach zakup kuchni Ikea. Pamietam z przeszlosci, ze co jakis czas Ikea robi promocje typu "teraz kuchnie 20% mniej", etc. Czy ktos sie orientuje, czy te promocje sa co roku w tym samym czasie i jesli tak, to kiedy? czy na wiosne cos bedzie? wiem, ze teraz jest promocja - za zakup kuchni pow. 2,500 eur 250 eur daja na zakup sprzetow, ale to mnie akurat nie interesuje.

Pozdrawiam,
m.
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

powiem szczerze, ze nie widzialam takich promocji :( a nawet jezeli sa tansze to wtedy na modele z ekspozycji. a ta oferta o ktorej piszesz cgyab calkiem nie zla -10% ? a tych gadzetow wbrew pozorom nazbiera sie sporo.. kosze na smieci, "tacki" na sztucce.. itp. itd. sprawdz dokladnie co oni okrelsaja jako wyposazenie, bo to moze byc calkeim sympatyczna opcja :)
dag
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Potwierdzam - oferta calkiem fajna....ja dostalam za moja kuchnie kredyt na 300 eur...i w dodatku moglam go zuzyc nie tylko na wyposazenie kuchni.... ;)
Awatar użytkownika
madou

No coz, jesli 10% to maximum w Ikei to pojade sprawdzic ta oferte co teraz maja.
Dzieki za informacje!
Pozdrawiam,
m.
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

to nie IKEA, ale ceny sa rowniez interesujace - warto zobaczyc
http://moebel-martin.intersaar.de/blaet ... U_02_A_11/
Awatar użytkownika
madou

Dzieki za info, sprawdzalam oferte MobelMartin, ale nie maja za bardzo wyboru w meblach klasycznych, a takie mnie interesuja.
Okazalo sie, ze w kuchni sa jednak sprzety do wymiany, wiec ta promocja Ikei jednak sie przyda :)
Pozdrawiam,
m.
Awatar użytkownika
bamaza42

madou pisze:wiec ta promocja Ikei jednak sie przyda
Tylko, ze sprzety (kuchenka, lodowka...itp) musisz zamowic razem z kuchnia, a ta "promocje" otrzymujesz na wyposazenie dodatkowe, typu wieszaczki/relingi/wklady do szuflad/kosz na mieci/byc moze tez garnki - dopiero po oplaceniu calosci zamowienia i jest to w formie bonu - karty doladowanej na okreslona kwote. Wydaje mi sie wiec, ze na sprzet AGD kuchenny nie uda Ci sie tego wykorzystac...
Awatar użytkownika
madou

To w takim razie jeszcze jakas inna promocja? dostajesz jakis bon, jesli zamowisz kuchnie za okreslona sume, czy tak?
Awatar użytkownika
bamaza42

Tak dokladnie bylo, jak kupowalam kuchnie w ub. roku. Innej promocji nie bylo...ale teraz moze byc inaczej...najlepiej sie zorientowac bezposrednio w IKEA
ODPOWIEDZ