Adwokat z językiem polskim i francuskim w Luksemburgu
-
Adwokat z językiem polskim i francuskim w Luksemburgu
Witam,
Wszystko jest w temacie. Czy zna ktoś dobrego adwokata z jezykiem polskim i francuskim w Luksemburgu?
Wszystko jest w temacie. Czy zna ktoś dobrego adwokata z jezykiem polskim i francuskim w Luksemburgu?
-
-
Może warto przeczytać ten wątek:
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=6366
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=6366
Re: Adwokat z językiem polskim i francuskim w Luksemburgu
dlatego nic nie pisalemaleksandra.f pisze:Czy zna ktoś dobrego adwokata
Re: Adwokat z językiem polskim i francuskim w Luksemburgu
Stary - szacun! To jest naprawdę duża sztuka - napisać zawsze, nawet jak się nie ma nic do powiedzenia.stary pisze:dlatego nic nie pisalemaleksandra.f pisze:Czy zna ktoś dobrego adwokata
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Tutaj? Cz to znaczy, że gdziekolwiek jest inaczej??? <lol>stary pisze:Tutaj adwokaci są nastawieni na sprawy raczej biznesowe tzn dla firm (dużo zapłacą a potem odlicza od podatków ) a dla prywatnego klienta to za dużo zachodu i mało opłacalne oprócz wyjątków którzy biorą prawie tylko sprawy z urzędu i maja ich tyle ze zapominają <bezradny> o klientach ......
adwokat
Majac za adwokata P.K.L placilam za nia slono i nie byla przyznana mi z urzedu.Problem ze sie nie odezwala przez msc na moj zaden tel. zostawiajac wiadomosci rowniez nie odzwaniala co uznalam za szczyt...Dowiedzialam sie oficjalnie z sadu ze przeglalam bo ona pozniej mi wyslala informacje z sadu.Po czym dostalam piekna fakture nie wiem za co...Wczesniej owa sprawe prowadzij jej kolega i on zaraz po sprawie potrafil mi sam zadzwonic i poinformowac o werdykcie .Niestety sprawa zostala przekazana w rece Pani adwokat bez zmojej zgody i ot co sie dzialo.
Strasznie nie lubie jak co niektorzy wykorzystuja znajomosc jezyka pl.i nabijaja sobie kase w bardzo brzydki sposob.
Mysle ze wszyscy tu jestescie i znacie dobrze jezyki wiec powaznie warto zapoznac sie z innymi adwokatami ktorzy maja podobne stawki i sa o wiele bardziej ........
Strasznie nie lubie jak co niektorzy wykorzystuja znajomosc jezyka pl.i nabijaja sobie kase w bardzo brzydki sposob.
Mysle ze wszyscy tu jestescie i znacie dobrze jezyki wiec powaznie warto zapoznac sie z innymi adwokatami ktorzy maja podobne stawki i sa o wiele bardziej ........