zapisy na kursy jezykowe i inne w Athenée

Ambasada i konsulat RP, polska szkoła, kościół, stowarzyszenia, polska żywność, prasa, knajpa...
Awatar użytkownika
dasty

zapisy na kursy jezykowe i inne w Athenée

Post autor: dasty »

od wczoraj do jutra tj. w piatek 17 wrzesnia w godzinach 17.30 do 19.30 sa zapisy na kursy jezykowe : polski, rosyjski, francuski, niemiecki, angielski, japonski, chinski, arabski,... i inne : muzyczne, plastyczne, ...
-rozne poziomy
cena 100 € za rok (od 4 pazdziernika 2010 do 26 maja 2011)

http://www.men.public.lu/publications/f ... _10_11.pdf
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

Mam pytanie, czy na te kursy należy zapisać się osobiście i czy można dołączyć w październiku?
Zależy mi bardzo na kursie polskiego (tzn nie dla mnie ;), ale w Luksemburgu bedziemy dopiero od 15 pazdziernika. Czy na kursy polskiego jest duzo chetnych?
Bede wdzieczna za informacje
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Lieu et date d'inscription : Athénée de Luxembourg
24, bd. Pierre Dupong L-1430 Luxembourg
15, 16 et 17 septembre de 17.30 à 19.30 heures
Renseignements complémentaires : aux journées
d'inscription (cycle de 3 niveaux différents)

wygląda ze tylko na miejscu
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

irja28 pisze:Mam pytanie, czy na te kursy należy zapisać się osobiście i czy można dołączyć w październiku?
Zależy mi bardzo na kursie polskiego (tzn nie dla mnie ;), ale w Luksemburgu bedziemy dopiero od 15 pazdziernika. Czy na kursy polskiego jest duzo chetnych?
Bede wdzieczna za informacje
W zeszlym roku chodzilam tam na hiszpanski i arabski i przez jakis miesiac od oficjalnego rozpoczecia zajec w zasadzie co tydzien pojawialy sie nowe twarze (inne znikaly po kilku zajeciach <lol> ), wiec na pewno nie ma problemu z dolaczeniem pozniej. Zapisy w te 3 dni polegaja jedynie na wypelnieniu swistka papieru, a to zawsze mozesz zrobic pozniej, bo nauczyciele dysponuja formularzami na zajeciach. Najwazniejsze zeby kasa wplynela na ich konto, dopiero wtedy jestes oficjalnie zapisana ;)
ODPOWIEDZ