Dlaczego WSZYSCY mówią CAŁY CZAS o Kaczyńskim (dobrze i źle, ale jednak) a NIKT o Komorowskim??? No może z wyjątkiem Liberała

Czyżby większość wyborców Komorowskiego to TYLKO negatywny elektorat Kaczyńskiego?!... Hmmm... radziłbym poważnie przemyśleć takie 'wrażeniowe' podejście do kwestii wyborów. Nie bawmy się Polską.
--------------------------------------------------------
@Liberał: Jestem aktualnie trochę w rozjazdach i nie mam czasu, żeby usiąść przy kawie i spokojnie toczyć z Tobą tą fajną polemikę. Może mi się uda później?!
A tak na szybko, w sprawie Białorusi:
"Ekspert ds. rosyjskich Instytutu Studiów Politycznych PAN Włodzimierz Marciniak powiedział w poniedziałek PAP, że zdziwiła go reakcja marszałka Bronisława Komorowskiego podczas debaty telewizyjnej na wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego na temat Białorusi.
- W pierwszym momencie gdy usłyszałem tę wypowiedź prezesa Jarosława Kaczyńskiego, wydawała mi się ona być zupełnie normalna, oczywista, odwołująca się do pewnej praktyki przyjętej w relacjach międzynarodowych. Potem zaskoczyła mnie reakcja marszałka Bronisława Komorowskiego, bo wynikałoby z niej, że Rosję należy traktować jako jakiś inny dziwny kraj, z którym nie można prowadzić normalnych kontaktów i normalnych konsultacji politycznych, bo rozmawianie w ścisłym tego słowa znaczeniu na temat sytuacji w różnych krajach, a zwłaszcza krajach sąsiednich, jest normalną i powszechnie przyjętą praktyką - powiedział dr Marciniak.
W wypowiedzi dla PAP politolog podkreślił, że Kaczyński w większym stopniu odwoływał się w kwestiach relacji z Rosją do realiów i racjonalnego opisu rzeczywistości, a Komorowski wyraźnie apelował do fobii, stereotypów i uprzedzeń."
Por całość: http://fakty.interia.pl/news/ekspert-pa ... na,1499059
@Liberał, to taki przykład z mediów 'nieoszołomskich'.
Umówmy się, że nie będę tu cytował ani Rzeczpospolitej, ani Gazety Polskiej, ani Radia Maryja. Poproszę też o brak cytatów z mediów 'oszołomskich' stojących twardo za drugim z kandydatów - Komorowskim, czyli Grupy Agory i Gazety Wyborczej, Polityki, i grupy ITI czyli TVN i Onet.
Czekamy na dzisiejszą debatę.