Kochani, jakby ktos wiedzial gdzie to mozna zrobic, to prosze o namiary. Wiem gdzie jest studio piercingu, ale nie bede sie wyglupiac i isc z uszami, jak tam sie chodzi z czym innym <oops>.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Moja koleżanka Słowaczka bardzo polecała zakład kosmetyczny prowadzony przez Polkę na Rue de Arlon w Strassen. Niestety, nie pamiętam dokładnie numeru ani nazwiska tej kosmetyczki, ale mogę się zapytać w poniedziałek, jeśli chcesz.
mil.ka pisze:Moja koleżanka Słowaczka bardzo polecała zakład kosmetyczny prowadzony przez Polkę na Rue de Arlon w Strassen. Niestety, nie pamiętam dokładnie numeru ani nazwiska tej kosmetyczki, ale mogę się zapytać w poniedziałek, jeśli chcesz.
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokladny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyzowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokładny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyżowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
Zgadza się, tylko że Jesper nie podał nazwiska i numeru telefonu, a jak domyślam się o to właśnie może spytać mil.ka Za nim pojadę wolałabym się umówić
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokładny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyżowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
Zgadza się, tylko że Jesper nie podał nazwiska i numeru telefonu, a jak domyślam się o to właśnie może spytać mil.ka Za nim pojadę wolałabym się umówić
Bez cienia watpliwosci -- masz racje. Nie ma wiec innego wyjscia; trzeba poczekac, az sie mil.ka zglosi...