Gdzie mozna przebic uszy?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
minka

Gdzie mozna przebic uszy?

Post autor: minka »

Kochani, jakby ktos wiedzial gdzie to mozna zrobic, to prosze o namiary. Wiem gdzie jest studio piercingu, ale nie bede sie wyglupiac i isc z uszami, jak tam sie chodzi z czym innym <oops>.

Dzieki i pozdr.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

a w gabinetach kosmetycznych pytałaś?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
minka

Post autor: minka »

nie bylam. A ktos zna jakis?
mil.ka

Post autor: mil.ka »

Moja koleżanka Słowaczka bardzo polecała zakład kosmetyczny prowadzony przez Polkę na Rue de Arlon w Strassen. Niestety, nie pamiętam dokładnie numeru ani nazwiska tej kosmetyczki, ale mogę się zapytać w poniedziałek, jeśli chcesz.
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

mil.ka pisze:Moja koleżanka Słowaczka bardzo polecała zakład kosmetyczny prowadzony przez Polkę na Rue de Arlon w Strassen. Niestety, nie pamiętam dokładnie numeru ani nazwiska tej kosmetyczki, ale mogę się zapytać w poniedziałek, jeśli chcesz.
Ja poproszę :)
dag
MaWi

Post autor: MaWi »

dslonce pisze:Ja poproszę
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokladny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyzowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

MaWi pisze:
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokładny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyżowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
Zgadza się, tylko że Jesper nie podał nazwiska i numeru telefonu, a jak domyślam się o to właśnie może spytać mil.ka :) Za nim pojadę wolałabym się umówić :)
dag
MaWi

Post autor: MaWi »

dslonce pisze:
MaWi pisze:
jesli dobrze rozumiem, jespere podal dokładny adres w postaci linku do mapy na Michelinie. Mapa wskazuje na skrzyżowanie rte d'Arlon z r. des Foyers, czyli okolice stadionu.
Zgadza się, tylko że Jesper nie podał nazwiska i numeru telefonu, a jak domyślam się o to właśnie może spytać mil.ka :) Za nim pojadę wolałabym się umówić :)
Bez cienia watpliwosci -- masz racje. Nie ma wiec innego wyjscia; trzeba poczekac, az sie mil.ka zglosi...
mil.ka

Polska kosmetyczka

Post autor: mil.ka »

Juz mam namiary na polska kosmetyczke na Rue de Arlon.

Ma na imie Hanna, tel. 317951

Pozdrawiam
smavil

Post autor: smavil »

Ja kiedys chodzilam (dosc regularnie) do El Gaucho, 29, rue Philippe II.
piterek721

Post autor: piterek721 »

Witam.Czy orientuje się może ktoś,ile kosztuje przebicie uszu?pępka?u pani Hanny?i,czy adres na Strassen Rue de Arlon jest aktualny?
ODPOWIEDZ