wybory

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

liberal

POlonia POpiera Marszalka Komorowskiego

Post autor: liberal »

Droga POlonio,

Na te ciezkie czasy POra na Prezydenta, ktorego nie bedziemy sie wstydzic ani tutaj ani w POlsce.

POra zapisac sie na wybory w Ambasadzie i zaglosowac na Marszalka Komorowskiego:
www.bronislawkomorowski.pl

Doswiadczenie, oglada oraz droga ku laczeniu, a nie dzieleniu potrzebna jest POlakom zarowno w POlsce jak i za granicami.

POzdrawiam

Liberal
Ostatnio zmieniony 26-05-2010, 12:56 przez liberal, łącznie zmieniany 1 raz.
liberal

Dziekuje takze redakcji za ta superowo informacje i przekazanie jej.

Pozdrawiam
Liberal
liberal

Droga POlonio,

Oto ciekawy link dla Was:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 917&ref=ts

Polonia popiera Bronisława Komorowskiego w wyborach prezydenckich

POzdrawiam,

Liberal
Borys

Post autor: Borys »

<rzygi> <rzygi> <rzygi>

Rzygac mi sie chce jak widze takie nawolywania kogos kto zarejestrowal sie tutaj wylacznie by namawiac do swoich "jedynie slusznych" racji politycznych ...

Tak samo mi sie chce rzygac od tego jak i od czytania bitew na temat czy Kaczynski fajny byl czy nie i czy moze jeszcze bedzie.

LUDZIE , KURNA UMIARU TROCHE !
Ura Bura Szef Podwóra
liberal

Witam Cie ponownie Borys,

Dziekuje za feedback ponownie z Twojej strony.
Ciesze sie ze glosowalbys za Marszalkiem, jesli glosowalbys podczas tych wyborow:)

Zycze Tobie i innych osobom na polska.lu milego dnia,

POzdrawiam/Pozdrawiam:)

Liberal
Ostatnio zmieniony 26-05-2010, 14:01 przez liberal, łącznie zmieniany 1 raz.
liberal

Witam serdecznie Borys,

Dziekuje za feedback.
Wczesniej bylem tez tutaj zarejestrowany juz 3 lata temu ale dawno sie nie logowalem. (jakis rok chyba)
Teraz zalogowalem sie z nowym loginem.

Oczywiscie masz prawo do swojego zdania i to szanuje. Ja tylko swoje chcialem przedstawic.

Pozdrawiam serdecznie,

Liberal
Borys

Post autor: Borys »

Liberal - tez Cie witam serdecznie i pozdrawiam.

Fajnie ze tu juz byles i ze wrociles.

Szkoda ze w takich okolicznosciach...

Wedlug mnie przeginasz jednak ze swoja politycznoscia i tym wyolbrzymianiem dwoch liter "PO".

Badz sobie za kim chcesz ale nie badz natarczywy bo powodujesz reakcje odwrotne do zamierzonych ( w domysle zamierzonych ).

Jedynie by wyklarowac sytuacje powiem Ci ze gdybym glosowal to wybralbym Komorowskiego traktujac go jako najmniejsze zlo ale nikogo nie bede przekonywal do swoich racji politycznych.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Liberal, siła Twojej wypowiedzi nie wzrasta wraz z ilością postów na ten sam temat. Życzę Ci, abyś nie osiągnął rezultatu odwrotnego niż zamierzałeś.

Dyskusję (?) przeniosłem z wątku pod ogłoszeniem konsularnym, bo nie ma tam miejsca na agitację.
liberal

Witam Cie Szymbi,

Jestem caly czas:) on line:)
I mam nadzieje na godny rezultat i w to ze pojdziemy w duzej liczbie na wybory i oddamy glos na osobe rozsadna i sprawdzona, jakim jest Marszalek:)

POzdrawiam Cie i zycze Ci milego dnia,

Liberal
liberal

Witam Cie Szymbi ponownie,

I wierze w to ze dysksuja(?) zamieni sie przez tygodnie (do wyborow jeszcze 4) na dyskusje o walorach wszystkich kandydatow od lewa do prawa:) a w tym roku wielu mamy kandydatow;)

POzdrawiam serdecznie,

Liberal
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

Nie jest zle! :)

[center]Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński zdaje sobie sprawę, że tych wyborów nie wygra"- ocenia politolog[/center]

Do wyborów niespełna cztery tygodnie, a Komorowski zwiększa sondażową przewagę nad Jarosławem Kaczyńskim. Według politologa prof. Radosława Markowskiego wynik wyborów jest przesądzony. - Myślę, że Jarosław Kaczyński zdaje sobie sprawy, że tych wyborów nie wygra. I jedyne o co gra, to w miarę przyzwoity wynik - mówił w Poranku Radia TOK FM.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... sobie.html
liberal

Byly,

... ale zawsze moze byc jeszcze lepiej:) i oby frekwencja byla wysoka tym razem
:)
misio

Post autor: misio »

byly pisze:Nie jest zle! :)

[center]Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński zdaje sobie sprawę, że tych wyborów nie wygra"- ocenia politolog[/center]

Do wyborów niespełna cztery tygodnie, a Komorowski zwiększa sondażową przewagę nad Jarosławem Kaczyńskim. Według politologa prof. Radosława Markowskiego wynik wyborów jest przesądzony. - Myślę, że Jarosław Kaczyński zdaje sobie sprawy, że tych wyborów nie wygra. I jedyne o co gra, to w miarę przyzwoity wynik - mówił w Poranku Radia TOK FM.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... sobie.html
i dlatego pojawiaja sie rozni wariaci w postaci liberala :)
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

a kol. były ponoć nie cierpi - jak się raz wyraził - koltunerii i świrów ... <lol>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Milena

Post autor: Milena »

Cześć,
muszę się zgodzić z Borysem. Też już mam dość tych ciąłych porównań i nagabywań.

Ja osobiście będę głosowała na Marszałka Komorowskiego niemniej jednak nagabywanie może rzeczywiście odnieść skutki przeciwne do zamierzonych...

Najważniejsze, żeby jak największa ilość osób poszła do wyborów i aby ludzie poczuli odpowiedzialność. Najgorsza jest moim zdaniem postawa "nie pójdę, bo przecież mój głos nic nie zmieni"

A więc idzmy do wyborów i głosujmy!
Milena
ODPOWIEDZ