gdzie wypożyczyć rowery?
gdzie wypożyczyć rowery?
Witam,
Jestem nowa na forum, choć od dłuższego czasu je czytam (i sympatyzuję). Zaglądam ze względów osobisto - epsowych.
W związku z planowanym wiosennym wyjazdem do Wielkiego Księstwa proszę o informację - gdzie można wypożyczyć rowery? Niekoniecznie górskie.
Pozdrawiam serdecznie i korzystając z okazji gratuluję założycielom i odwiedzającym dobrego poziomu tego forum i stworzenia miłej okołoforumowej społeczności w Luksie. Tak trzymać
Jestem nowa na forum, choć od dłuższego czasu je czytam (i sympatyzuję). Zaglądam ze względów osobisto - epsowych.
W związku z planowanym wiosennym wyjazdem do Wielkiego Księstwa proszę o informację - gdzie można wypożyczyć rowery? Niekoniecznie górskie.
Pozdrawiam serdecznie i korzystając z okazji gratuluję założycielom i odwiedzającym dobrego poziomu tego forum i stworzenia miłej okołoforumowej społeczności w Luksie. Tak trzymać
Kaja
Z mojej ksiazki turystycznej o luksemburgu:
Velo en Ville
8 Bisserwee
tel 47 96 23 83
Tutaj link do google maps gdzie mozna zobaczyc gdzie to jest:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&z=17&ll ... 09227&om=1
na samym srodku mapy, tuz przy rzeczce.
Velo en Ville
8 Bisserwee
tel 47 96 23 83
Tutaj link do google maps gdzie mozna zobaczyc gdzie to jest:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&z=17&ll ... 09227&om=1
na samym srodku mapy, tuz przy rzeczce.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
- kajapapaja
- kajapapaja
acha - taka prośba do kaji - nie wiem czy mogę cię o to prosić, ale czy mogłabyś coś dodać do swojego nicka, bo inaczej będą nas mylić
dobrze że chociaż avatary mamy różne
no i z góry serdecznie dziękuję
dobrze że chociaż avatary mamy różne
no i z góry serdecznie dziękuję
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
Strasznie się owocowo-egzotycznie zrobiło, no i mi się przypomniał dowcip
Spotkają się trzy owoce egzotyczne, każdy ma powidzieć na swój temat krótki wierszyk.
Zaczyna cytryna:
- Ja jestem cytryna - kocha mnie rodzina.
Następne jest kiwi:
- Ja jestem kiwi, co wszystkich zadziwi.
No i na koniec marakuja:
- A ja jestem marakuja ... i nie wiem co powiedzieć.
Spotkają się trzy owoce egzotyczne, każdy ma powidzieć na swój temat krótki wierszyk.
Zaczyna cytryna:
- Ja jestem cytryna - kocha mnie rodzina.
Następne jest kiwi:
- Ja jestem kiwi, co wszystkich zadziwi.
No i na koniec marakuja:
- A ja jestem marakuja ... i nie wiem co powiedzieć.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain